Jul med Løgismose

­

Årets sidste måned rimer på jul og nytår – to højtider vi elsker hos Løgismose! Træd indenfor i stemningen og lad dig friste af opskrifter, vin og gaveinspiration.

­

jul løgismose vin og opskrifter

Jul med Løgismose

Julen står for døren, og hyggelige stunder med lækkerier på bordet venter.

Her på siden finder du et stort udvalg af vores juleprodukter, de bedste juleopskrifter fra vores passionerede kokke, deres bedste tips og tricks til den store julemiddag, og sommelierens serveringsforslag af vinen til.

Du finder også et udvalg af vores mange gaveløsninger, både til værten, til mandelgaven og som den perfekte julegave til en du holder af. Vil du opleve ægte julestemning og smage på julens mange fristelser, så besøg butikken på Nordre Toldbod.

Husk også at du kan deltage i vores store julekalender, hvor du har muligheden for at vinde vilde gaver alle dage i december frem til 24. Se hvordan du deltager her

Lad dig inspirere af vores store juleunivers.

Velkommen til jul i Løgismose. 

 

Vind overdådige præmier

Tilmeld dig Løgismose Julekalender

Deltag i årets julekalender og vær med i lodtrækningen om overdådige gaver. Vi trækker en vinder hver dag i december frem til juleaften. Så kast dig ud i det hele med god appetit og høje forventninger om gevinst.

Læs mere og deltag her

Røde julevine

Til den relative fede mad, anbefaler vores sommelier, en rødvin med en høj alkoholprocent, der kan trænge gennem den fede mad. Vinen må gerne være krydret og kraftig, således at eddiken fra rødkålen, matches med syreindholdet og vinens intensitet.

Se hele udvalget af julevine

Hvide julevine

Foretrækker du hvidvin, anbefaler vi en vin med god syre og restsødme, der komplimenterer den fede og salte julemad. Klassiske Riesling-vine er gode bud, hvor sødmen matcher de krydrede elementer og syren de salte elementer til næsten perfektion.

Se hele udvalget af julevine

Naturvin til julemiddagen

Nogle vine med lav intervention adskiller sig ikke smagsmæssigt fra klassiske vine, mens andre er kraftigt præget af metoden. Selvom man ikke er fan af ''funkiness, kan man godt have et ønske om at nyde vine med lav intervention. På de enkelte vine, kan du læse dig til graden af ''funkiness''.

Se hele udvalget af julevine

Risalamande

Få konditorens opskrift på risalamande med ægte polynesisk vanilje fra Tahiti dertil Løgismoses egen kirsebærsauce samt sommelierens anbefaling på portvinen til.

Opskrift på risalamande

Den søde afslutning på aftenen

Lad roen sænke sig over aftenen med et godt glas, en kop varm julete eller kaffe, og lidt sødt til ganen.

Dæk julebordet med Løgismose

Julen står for døren, og hyggelige stunder med lækkerier på bordet venter. Fyld kurven med julelækkerier. I vores julesortiment finder du al til julebordet. Køb vores sortiment i Netto, på Føtex.dk eller udvalgte varer på løgismose.dk

SÆT TÆNDERNE I EN SAFTIG, FRITGÅENDE AND

Vores fritgående Berberiænder kommer fra Loire-dalen i Vestfrankrig langs Atlanterhavets kyst, hvor man har opdrættet ænder siden 1600-tallet. Det oceaniske klima, som ikke er for varmt om sommeren og ikke for koldt om vinteren og terrænet, som er rigt på græs og vand, gør området perfekt for Berberiænder.

Ænderne har adgang til det fri og lever på græsmarker med skygge fra de er max. 42 dage og gerne før, hvis vejret tillader det. Er de ikke ude, bor de i huse på max 400 m2, hvor de går rundt i masser af halm. Her lever de af 100% vegetabilsk foder med min. 75% korn, som er GMO-fri (99,1%) og ænderne slagtes først efter ca. 84 dage.

Berberiænderne har mere brystkød og knap så meget fedt, som almindelige ænder. Kødet er mørkt, mørt, meget delikat og saftigt med masser af smag!

  Køb Berberiænderne i din lokale Netto eller i butikken på Nordre Toldbod

fritgående and til jul

­

Kokkenes tips til den gode julemad 

Læs om alle kokkens tips og tricks i køkkenet her

Efter en masse dage med julemad i alle afskygninger, gemmer der sig altid en masse rester i køleskabet. I stedet for at smide dem ud, kan du med fordel bruge dem til en række velsmagende nye retter

LØGISMOSE ÅRGANGSGLØGG 2021

Årgangsgløggen smages til med årets fadlagrede gløggessens. Gløggessensen spædes op år efter år og bliver bedre og bedre. Essensen består af appelsiner, varme krydderier og svesker, der overhældes med spiritus.

Læs mere her

Opvarm årgangsgløggen til 80 °C og servér den gerne med mandler og rosiner – samt et skvæt snaps hvis den skal varme særligt meget

JUL PÅ NORDRE TOLBOD

Årets sidste måneder rimer på jul og nytår; to højtider vi elsker hos Løgismose. Butikken bugner med gode råvarer til sæsonen, kokkenes jule- & nytårsmenu er klar til bestilling og i hele perioden vil der være forskellige smagfulde serveringer at nyde i butikken.

HVER DAG I DECEMBER – SMAG PÅ JULEN

  • Nyd 1 glas gratis Løgismose Årgangsgløgg, mens du handler kl. 12-18
  • Snup smagsprøver med fra tapasbaren kl. 12-18
  • Mød vinmanden i vinbaren og bliv guidet til højtidernes vine kl. 15-19 
  • Nyd æbleskiver fra Malerklemmen og gløgg på Seaside 

Fredag og lørdag i december 

  • Konditorens Risalamande til 2 personer 80,-

DET SKER I BUTIKKEN I NOVEMBER

12. november:

  • Ophængning af julesokker
  • Juletræstænding og masser af jule hygge

19. november:

  • Mød producenterne og smag på julen med masser af smagsprøver på lækre delikatesser 
jul på nordre toldbod løgismose

ADVENTSTILBUD

Åbningstider hver søndag i advent 10:00-17:00

1. Søndag i advent – spar 25% på henkogninger 

2. Søndag i advent – spar 25% på alt ost

3. Søndag i advent – spar 50% på julekager  

4. Søndag i advent spar 25% på alt Summerbird 

­

Læs mere om jul på Nordre Toldbod 

­

Bestil kokkens julemenu

Lad vores kokke lave julemiddagen. Bestil maden til jul, lavet af vores kokke på Nordre Toldbod, så du kan nyde julen uden stress og jag i køkkenet.

Læs mere og bestil her

Bestil kokkens nytårsmenu

Lad vores kokke gøre arbejdet for dig på årets sidste aften. Bestil kokkens nytårsmenu til afhentning i butikken på Nordre Toldbod.

Læs mere og bestil her

Gaveidéer til den kvalitetsbevidste livsnyder

Find den helt gave til dem du holder af i vores store gaveunivers.

Ved du ikke hvad du skal give i gave?

Med et gavekort til Løgismose kan du give en gave, der med sikkerhed vil skabe glæde og bringe masser af velsmag til modtageren.

Køb gavekort her