Jul med Løgismose

­

Årets sidste måned rimer på jul og nytår – to højtider vi elsker hos Løgismose! Træd indenfor i stemningen og lad dig friste af opskrifter, vin og gaveinspiration.

Jul med Løgismose

Julen står for døren, og hyggelige stunder med lækkerier på bordet venter.

Her på siden finder du et stort udvalg af vores juleprodukter, de bedste juleopskrifter fra vores passionerede kokke, deres bedste tips og tricks til den store julemiddag, og sommelierens serveringsforslag af vinen til.

Du finder også et udvalg af vores mange gaveløsninger, både til værten, til mandelgaven og som den perfekte julegave til en du holder af. Vil du opleve ægte julestemning og smage på julens mange fristelser, så besøg butikken på Nordre Toldbod.

Lad dig inspirere af vores store juleunivers.

Velkommen til jul i Løgismose. 

 

fyld kurven med julegodter

I vores butik på Nordre Toldbod står vi klar til at forsyne dig med alskens juleknas, årgangsportvin, julevin, franske svesker, æbleskiver fra øverste hylde, delikate gavekurve, julegaver til vinentusiasten og gourmanden – og meget, meget mere!

jul på nordre toldbod

Lågekalender

Forkæl dig selv eller én du har kær med en julekalender med 24 låger, hvor der bag hver låger gemmer sig en lille sød bid - både til store og små.

Røde julevine

Til den relative fede mad, anbefaler vores sommelier, en rødvin med en høj alkoholprocent, der kan trænge gennem den fede mad. Vinen må gerne være krydret og kraftig, således at eddiken fra rødkålen, matches med syreindholdet og vinens intensitet.

Se hele udvalget af julevine

Hvide julevine

Foretrækker du hvidvin, anbefaler vi en vin med god syre og restsødme, der komplimenterer den fede og salte julemad. Klassiske Riesling-vine er gode bud, hvor sødmen matcher de krydrede elementer og syren de salte elementer til næsten perfektion.

Se hele udvalget af julevine

Naturvin til julemiddagen

Nogle vine med lav intervention adskiller sig ikke smagsmæssigt fra klassiske vine, mens andre er kraftigt præget af metoden. Selvom man ikke er fan af ''funkiness, kan man godt have et ønske om at nyde vine med lav intervention. På de enkelte vine, kan du læse dig til graden af ''funkiness''.

Se hele udvalget af julevine

jul i Vin- og mejeriudsalget

I vores vin-, oste- og delikatessebutik i Allested-Vejle står vi klar til at guide til julens mange vine og forsyne dig med godter til både julefrokosten, julemiddagen og alle de hyggelige stunder.

jul i vin- og mejeriudsalget

Risalamande

Få konditorens opskrift på risalamande med ægte polynesisk vanilje fra Tahiti dertil Løgismoses egen kirsebærsauce samt sommelierens anbefaling på portvinen til.

Opskrift på risalamande

Den søde afslutning på aftenen

Lad roen sænke sig over aftenen med et godt glas, en kop varm julete eller kaffe, og lidt sødt til ganen.

LAV DIN EGEN KONFEKT

Læs mere om hvordan du kommer i gang med at lave julekonfekt og find flere opskrifter her

Dæk julebordet med Løgismose

Julen står for døren, og hyggelige stunder med lækkerier på bordet venter. Fyld kurven med julelækkerier. I vores julesortiment finder du al til julebordet. Køb vores sortiment i Netto, på Føtex.dk eller udvalgte varer på løgismose.dk

­

Kokkenes tips til den gode julemad 

Læs om alle kokkens tips og tricks i køkkenet her

Efter en masse dage med julemad i alle afskygninger, gemmer der sig altid en masse rester i køleskabet. I stedet for at smide dem ud, kan du med fordel bruge dem til en række velsmagende nye retter

LØGISMOSE ÅRGANGSGLØGG 2022

Årgangsgløggen smages til med årets fadlagrede gløggessens. Gløggessensen spædes op år efter år og bliver bedre og bedre. Essensen består af appelsiner, varme krydderier og svesker, der overhældes med spiritus. Find årets gløgg i Netto

Læs mere her

Opvarm årgangsgløggen til 80 °C og servér den gerne med mandler og rosiner – samt et skvæt snaps hvis den skal varme særligt meget

Jul i butikken på Nordre Toldbod

I vores butik på Nordre Toldbod juler vi hver dag omkring dig med smagsprøver på juleknas, godter til de små, inspiration til jule-og adventsgaver, vin og maden til den store aften. Vores personale står klar med gode råd og fif, så du kan få en ekstra velsmagende jul og et brag af en nytårsaften.

Læs mere

Bestil julemiddagen til juleaften

Lad vores kokke gøre arbejdet. Bestil julemenuen og risalamande og hent det hele på Nordre Toldbod.

Læs mere og bestil

Gaveidéer til vinentusiasten

Find den helt gave til den kvalitetsbevidste vinentusiast i vores store gaveunivers.

Se hele udvalget af grej

GAVEIDÉER TIL GOURMET

Find den helt gave til dem du holder af i vores store gaveunivers.

Se hele udvalget af grej

Ved du ikke hvad du skal give i gave?

Med et gavekort til Løgismose kan du give en gave, der med sikkerhed vil skabe glæde og bringe masser af velsmag til modtageren.

Køb gavekort her