• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Efterår i det søde køkken

Efteråret har gjort sit indtog i naturen, og overalt pryder smukke brændte nuancer af brun, orange og rød. Også i køkkenet bydes efteråret velkommen, og det er tid til at bringe de dybe, varmende, simrende smage og ligeledes oplevelser frem i madlavningen. Kastanjer er en klassiker i efteråret og for mange rimer de på hygge, samvær og kreativitet. Vi mener at kastanjer har en ligeså velfortjent køkkenplads i madlavningen som på voksdugen i selskab med tændstikker og plastikøjne. Vores konditor kommer her med sin opskrift på en dyb, intens og svampet chokolade- kage, hvori kastanjerne, i godt selskab med brunet smør, bidrager med diskrete nøddetoner og sprødt bid.

Svampet chokolade-kastanjekage

Få opskriften