• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Det sorte, salte guld

I dag produceres der caviar i det meste af verden udelukkende fra opdrættede stør. Som den første i Skandinavien så Jacob Marsing-Rossini fordelene ved overgangen fra vild til farmet caviar, hvilket gav afsæt til et tæt samarbejde med de bedste producenter af caviar i verden. ROSSINI CAVIAR skeler ikke til geografi , men udelukkende til kvaliteten af de forskellige typer caviar og garanterer en ensartet og høj kvalitet hele året rundt.

Kend din caviar

OSCIETRA LYS

Konsistens: Fast
Smag: Fyldig - Smørfedme - Diskret frugtig

BELUGA SIBERIAN

Konsistens: Cremet
Smag: Mild - Rig - Nøddenoter

BELUGA

Konsistens: Delikat
Smag: Forførende - Smørfedme - Nøddenoter

BAERII

Konsistens: Medium/fast
Smag: Intens - Umami - Nøddenoter

WHITE STURGEON

Konsistens: Cremet
Smag: Mild - Frisk hav - Letsaltet

GOLD

Konsistens: Fast
Smag: Mild - Letsaltet - Fin syre

OSCIETRA

Konsistens: Fast
Smag: Fyldig - Smørfedme - Diskret frugtig

  Mød ROSSINI i butikken på Nordre toldbod 27. december til vores store smags-fejring af nytåret