• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Det drikker Thilde i december

Jeg har altid været begejstret for Anthill- drengenes Pinot Noir-vine, og det var derfor en dejlig overraskelse, da vi for første gang efter 10 års samhandel blev tilbudt et par kas- ser af deres eneste hvidvin, Chardonnay fra knap 80 år gamle stokke i Peugh Vineyard

i Russian River Valley. Den keder mig ikke med vaniljefad og ananas men er salt og mineralsk. Den har kant og karakter og

kræver opmærksomhed på en nærmest intellektuel måde som kun Chardonnay fra Bourgogne tilsvarende evner. Der serveres bagt torsk med hjertemuslinger i smørsauce til, og kombinationen lader tekstur, fedme og den salte tone med associationer til havet forene sig på fornem vis. Som stor Bourgogneentusiast føler jeg mig underholdt, og showet bliver ikke mindre af, at vinen hældes på karaffel 5-10 minut- ter inden servering. Mere sted-vin end stil-vin.