• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Påskeæg i smukke former

Perfekt værtindegave

Påsken er en tid hvor vi mødes om veldækkede borde og nyder hinandens selskab, alt imens utallige herlige retter bliver serveret og med tiden fortæret.
Ud over hyggelige frokoster er påsken også en tid med tradition for at give og modtage påskeæg – desværre alt for ofte af en sørgelig kvalitet. Her får du vores bud på årets påskeæg og påskegodter fra Summerbird og Lakrids by Bülow. Find din favorit og giv et velsmagende påskeæg til én du har kær.

 

Sølvægget har de sidste 15 år været en succesfuld del af Summerbirds påskesortiment. Oprindeligt var det dekorative sølvæg tænkt som en hyldest til den russiske hofjuveler, som skabte det velkendte Fabergé-æg.
Det nu traditionsrige æg, som for mange udgør et samlerobjekt, er i år inspireret af de guddommelige mønstre som det indianske folk Aztekerne lavede i det gamle Mexico i 1400-tallet. Aztekerne brugte kakao som offergaver til guderne, heraf kommer navnet “Gudernes Føde”. Struktur fra mønsteret er sirligt indgraveret i sølvæggene, som fås i tre størrelser og varianter:

Et tilbagevendende indslag i Lakrids by Bülows fristende sortiment af lakrids er de velsmagende og dekorative Easter Æggs, som fås i de klassiske størrelser 125 g og 265 g, samt et dekorativt påskeæg fyldt med de vanedannende lakridser i anledningen af højtiden. I år finder du to forskellige, økologiske versioner. 

Flere søde påskefristelser

Søde sager til påsken

Se hele udvalget