• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Kvinden bag kagerne i gourmet- supermarkedet på Nordre Toldbod

Som mor til to piger på 14 og 11 og en bonussøn på 12, skulle man tro titlen som konditor, stod i høj kurs på hjemmefronten. Men som den “nørde-kagespiser” man bliver, når man arbejder indgående med søde sager hver dag, er det ikke desserter og kager der bliver tilberedt mest af derhjemme – “faktisk kun når døtrene selv går i køkkenet!”, fortæller Nynne.

 

Bagning har altid stået højt på listen, både som barn, sammen med sin far, og som voksen. Og
da Nynne som udlært konditor og med et par år på bagen, som chefkonditor og souschef i køkkenet på et velrenommeret hotel, skulle vælge hvor hun nu allerhelst ville have hænderne i bolledejen, lå det lige til højrebenet.

Muligheden for at få lov at arbejde med den bedste chokolade, den fedeste vanilje og alskens råvarer af højeste kvalitet førte derfor for tre år siden, vejen lige til gourmet-supermarkedet og konditoriet på Nordre Toldbod:

“At lave et produkt fra start til slut og se folk bliver glade for det, er det jeg elsker allermest ved mit arbejde. Man ser jo meget tydeligt glæden i folks ansigt, når man ser dem spise en kage!”

Apropos at spise en kage – efter at have tænkt sig grundigt om efter et svar på spørgsmålet om hvad Nynnes egen yndlingskage er, er svaret: “Når min mor laver gammeldags æblekage – det er jo barndomsminder.”

Og hvis der er noget Nynne formår, er det at få glæden frem i kundernes ansigt og at fremstille jordbærtærter, koldskål, rødgrød, risalamande og alle de andre desserter og kager der i den grad bringer minderne frem.

Opskrift

Æblekage med barndomsminder

Få opskriften