• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Inspiration

Opskrifter og viden om vin & mad

OPSKRIFTER

Gå på opdagelse i vores store opskriftsunivers hvor du finder opskrifter til morgen og aften, hverdag og fest.

SE ALLE OPSKRIFTER

Alle artikler om vin og mad

Aktuelle artikler fra Klub Løgismose

Forår på flaske

Det er ærkefransk og så langt fra White Zinfandel, man kan komme. Med andre ord er den ikke for nybegyndere eller dem, der fejlagtigt tror, at rosévin altid er sødt.

Læs mere

THILDES TIPS

Vores chefsommelier Thilde Maarbjerg deler ud af sin enorme vin-viden. Læs blandt andet om hvad terroir betyder

LÆS ALLE THILDES TIPS

Det drikker Thilde

Løgismoses chefsommelier Thilde Maarbjerg har i marts, kastet sin kærlighed over en Hospicets Pouilly-Fuissé fra 2014-årgangen

Læs mere her

SMAGEPANELET

Som en god vinmenu på en toprestaurant skal udvalget af Løgismoses vine veksle mellem komfort i den vante lænestol og de udfordrende afstikkere, man kun tager på anbefaling – det sørger Smagepanelet for.

LÆS MERE OM SMAGEPANELET

SMAG PÅ SÆSONEN

Vi dykker dybt ned i sæsonens bedste råvarer og hylder det, som smager aller bedst lige nu – og vi hjælper med at finde vinene dertil.

LÆS MERE HER

DEN HURTIGE GENVEJ

Når hverdagen melder sig og tiden er knap, er det ikke altid overskud der er mest af i køkkenet. Vi står klar med en hjælpende hånd og byder på en lang række hurtige genveje til velsmagende måltider hvor der ikke er indgået kompromisser.

FIND DE HURTIGE GENVEJE

Det perfekte match

Vores kokke, konditorer og sommelier på Nordre Toldbod sammensætter hver måned det perfekte match af mad og vin. Sæt tid af til at gå i køkkenet med et godt glas vin, og tilbered det perfekte match.

FIND SÆSONENS RETTER

Emmerich Knoll har begavet os med hvide vine i ren verdenklasse!

Vi kan simpelthen ikke få armene ned og iler derfor med at præsentere en helt særlig smagekasse med østrigsk Riesling og Grüner Veltliner i verdensklasse. 6 forskellige vine hvoraf flere de sidste par måneder er blevet så hypede, at de desværre kun kommer til salg i Danmark i denne ene eksklusive smagekasse.

LÆS MERE