Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Grej & Gaver
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingenKontaktJob hos Løgismose
- Opskrifter
- Butikker
Indonesisk karry
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Velsmagende, grønne og mættende. Løgismose grønne færdigretter er fyldt med gode grøntsager, proteiner fra planteriget og ikke mindst velsmag. Retterne er udviklet af vores kokke og tilberedt fra bunden i Løgismose-køkkenet på Fyn.
Løgismose indonesisk karry er en fyldig, cremet og let spicy indonesisk inspireret karry med spinat, ristet kokos og tempeh. Smagen er rund og frisk fra citrus og kaffir lime-blade. Tempeh er et planteprotein baseret på fermenterede flækærter. Smagen er nøddeagtig og rig på umami.
Serveringsforslag: Nyd retten som den er dampende varm eller med ris, godt brød og friske krydderurter.
Ingredienser
kokosmælk
24 % (kokosekstrakt, vand)
tempeh
15 % (flækærter, LUPINBØNNER, æblecidereddike, rhizopuskultur)
butternutsquash
15 %
squash
15 %
spinat
15 %
løg
vand
kokosmel
4 %
koriander
ingefær
salt
brun farin
hvidløg
rød chili
majsstivelse
citronsaft
karry madras
(krydderier, kikærter, salt, SENNEP)
rapsolie
LIMESKAL *
gurkemeje
limeblade