Delikat hummerrillette med blå hummer, som anses for at være blandt de fineste af havets dyr. Den fine smag løftes af det bretonske krydderi Kari Gosse, som oprindeligt stammer fra det 14. århundredes Orient og er en blanding af blandt andet ingefær, nellike, kanel og gurkemeje. Traditionelt forbindes hummeren med dette krydderi.
Servér som aperitif eller forret på et stykke brød.
Club sandwich med hummerrillette
Opskrift til 4 personer
INGREDIENSER
- 6 stykker lyst brød
- 100g hummerrillette
- 1 gul peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- 1 aubergine
- 1 zucchini
- Babyspinat
- Timian
- Hvidløg
- Purløg
- Cherrytomater
- Grønne asparges
SÅDAN GØR DU
Skær brødet i rektangulær. Vask og skær grøntsager i samme størrelse som brødet.
Dæk grøntsagerne med olivenolie tilsat timian og hvidløg og steg peberfrugterne sammen, og gør det samme med aubergine og zucchini.
Rist brødet mens grøntsagerne steger.
Skær de grønne asparges og blanchér dem i kogende vand i 2 minutter. Afkøl dem efterfølgende i iskoldt vand.
Tilsæt en spsk hummerrillette og lav din Club sandwich i skiftende farver med grøntsagerne.
Servér med spinatblade, asparges og cherrytomater.