Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Grej & Gaver
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingenKontaktJob hos Løgismose
- Opskrifter
- Butikker
- 1 stk. 123,25
Hindbæreddike
- 1 stk. 123,25
145,-
1 stk.
123,25
Spar 21,75
Beskrivelse
Hindbæreddiken, der er en klassisk ingrediens i moderne madlavning, er gæret på saften af fejlfri solmodne hindbær, hvilket giver eddiken en meget fin aromatisk profil. Frugten moses forsigtigt, gærer og lagrer, indtil eddiken er modnet og i total harmoni. Den yderst elegante eddike er vidunderlig sammen med et par dråber valnødde- eller hasselnøddeolie på grønne salater, gerne med rucola eller feldsalat, men er også ideel til klassikeren Waldorfsalat. Eddiken er desuden et velegnet krydderi til sommerlige desserter.
Ingredienser
eddike på saft af friskpressede hindbær
Producent
I fire generationer har familien Gölles dyrket frugt i det smukke og solrige vulkanske bakkelandskab omkring det prægtige Riegersburg Slot øst for Graz i det sydligste Østrig. Siden midten af 1980'erne, har de specialiseret sig i fremstilling af eddiker og frugtdestillater, og i dag er det almindeligt anerkendt, at de præsterer noget af det ypperste Østrig formår i disse 2 discipliner.
I fremstillingen af Alois Gölles eddiker bruges kun frugt, vin, øl og druemost af den bedste kvalitet. Ingredienserne moses forsigtigt, gærer og lagrer indtil eddiken er modnet og er i total harmoni. Afhængigt af hvilken type frugt vi har med at gøre, sker den for det endelige resultat så afgørende modning enten i ståltanke eller små egefade. Generelt lagrer eddikerne i flere år, for de fineste balsamicoers vedkommende over 20 år. Moderne teknologi spiller naturligvis en rolle her, men mest afgørende er eddike-magerens erfaring og evner.