Heated Seats New England Hazy Pale Ale 4,9% - 33cl
Mikkeller
-
1 stk.
45.00
DKK
45,-
Denne vare er ikke omfattet af returret. Se vores Handelsbetingelser
Indtast din e-mail og vi sender dig et link, som du kan bruge til at ændre din adgangskode. Bemærk at linket kun er gældende i 3 timer.
Nulstillingslink er afsendt
Jeg vil gerne være medlem af Klub Løgismose
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad.
Jeg har læst persondatapolitikken og cookiepolitikken
Målrettet markedsføring
Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Mikkeller
45.00
DKK
45,-Denne vare er ikke omfattet af returret. Se vores Handelsbetingelser
Beskrivelse
Ingredienser
Producent
De første år var det, bortset fra de avantgardistiske indslag, inspirationen fra den amerikanske vestkyst, der prægede Mikkel Borg Bjergsøs brygkunst, og på den måde er denne American Pale Ale old school Mikkeller både med hensyn til smag og såmænd også øllets opfindsomme navn og grafikken, som her viser Mikkellers mangeårige art director Keith Shore i øm topform.
En tæt skummende og som navnet indikerer "diset" Ale, det næsten poetiske udtryk for en "uklar" øl, hvor der er skruet ned for den humlede bitterhed til fordel for forskellige citrusnoter anført af pink grape, der bliver balanceret af sødme fra karamelmalt, eller som Mikkeller selv formulerer det: "A hazy beer that can be enjoyed for more than one pint."
Mikkeller har de seneste 10 år ligget lunt på de forskellige lister over verdens bedste bryggerier, og når det kommer til innovation, både på den traditionelle flanke og den eksperimenterede planke, er Mikkeller second-to-none. Samtidigt er Mikkellers univers nærmest uendeligt. Selvom man afsatte et helt øl-år til bare at udforske Mikkeller, ville man aldrig komme hele vejen rundt al den stund, at der endnu ikke findes den øl nørd, som påstår at have fuldstændig styr på hvor mange varianter, der er i produktion og hvor mange nyheder, der bliver ved med at strømme til. Et forsigtigt skøn er, at der et eller andet sted dukker en ny Mikkeller øl op hver anden dag året rundt!
Udviklet af Mikkel Borg Bjergsø og brygget på De Proef Brouwerij i Belgien under ledelse af Dirk og Saskia Naudts.
Nettoindhold | 0,33 l |
Varenr.: | 216453 |
Vand | |
Bygmalt | |
Havreflager | |
Rugmalt | |
Humle | |
Gær |
Energi / Kcal | 0 kJ / 0 kcal |
Fedt: | <0,5 g |
Mættede fedtsyrer: | <0,1 g |
Kulhydrater: | <0,5 g |
Sukker: | <0,5 g |
Protein: | 0 g |
Salt: | <0,01 g |
Selvom det føles som om Mikkeller har været omkring os altid var det først i 2006 at de 2 barndomsvenner og løbekammerater Mikkel Borg Bjergsø og Kristian Klarup Keller formede den snebold som i løbet de næsten 15 år skulle trille sig stor og ramme den internationale øl-scene som en medrivende trendsættende lavine.
De 2 var begge fuldtidsbeskæftigede som henholdsvis lærer i kemi og fysik og redaktør på Soundvenue havde ikke lige givet sig tid til forventningsafstemning og allerede 2007 valgt Keller at prioritere musikken selvom deres kaffestout, kaldet Beer Geek Breakfast, var blevet kåret som verdens bedste Stout på ratebeer.com og selvom Mikkeller samme blev kåret til årets bryggeri i Danmark af Danske Øl-Entusiaster.
Med titlerne fulgte efterspørgsel og international opmærksomhed og da Mikkel Borg Bjergsø ramlede sammen med ægteparret Dirk og Saskia Naudts fra bryggeriet De Proef Brouwerij i Belgien fandt han ind til en forretningsmodel som ramte en åre i tiden og som blev fundamentet for en ekspansion som sjældent er set i dansk erhvervsliv.
Efter mødet med Dirk og Saskia forstod Mikkel at han aldrig ville blive verdens bedste brygger. Han forstod at smage og han var genial til rastløst at veksle sine mange indtryk til recepter på nye bryg, men det var Dirk og Saskia som fik opskrifterne til at flyde og da Mikkel heller aldrig har haft seriøse ambitioner om slev at stå i humle til op over begge skuldre er Mikkeller forblevet et såkaldt fantombryggeri uden eget bryghus.
På få år forvandledes Mikkeller fra et lille mikrobryggeri til et verdenskendt specialøl bryggeri, som alene leverede flere årlige nyheder end resten af den danske ølbranche til sammen samtidigt med, at konceptet for den gode øl blev udfordret med eksotiske ingredienser og specielle humle og gærtyper. Et af mange delmål var at producere kvalitetsøl der kunne fungere som et seriøst alternativ til vin og champagne sammen med gourmet mad og dermed åbne dørene til de fineste restauranter.
Missionens lykkedes og derfor faldt det naturligt langsomt at udvide porteføljen til også at omfatte sodavand, cider og spiritus samtidig med Mikkeller via en række datterselskaber også etablerede sig med egne udsalgssteder og restauranter samt øl barer med tilhørende mikrobryggerier. Bedst kendt herhjemme er Warpigs Brewpub i Kødbyen og Mikkeller Baghaven på Refshaleøen, men øl fra Mikkeller NYC og Mikkeller San Diego har også fundet vej til det danske marked, og siden 2017 hvor Mikkel Borg Bjergsø fik banket sin organisation på plads har ekspansion været svimlende.
Mikkeller er således i dag til stede i flere end 50 lande og efter Mikkel Borg Bjergsø har fået skabt mere luft til recept og konceptudvikling er antallet af de såkaldte "Friends", der prøver at brygge og mange gange fortsætter med at brygge en eller flere af Mikkellers øl eksploderet. Få om nogen har således i dag overblik over hvor mange årlige nyheder Mikkeller lægger navn til ligesom det samlede antal af øl der for tiden er tilgængelige på markedet er ukendt.