Laurent Fouquerand, som nu løfter arven efter sin far Denis, fortsætter med at producere ligefremme og joviale vine. Så hvis ambitionen ikke er at mæske sig i prestigefyldte vine fra marker med Premier- eller Grand Cru status er dette et ganske dejligt sted at stoppe op.
Her er tale om frugt fra 25-40 år gamle vinstokke, der står oppe bag landsbyen La Rochepot lidt nordvest for Saint-Aubin på vejen op mod Auxey-Duresses i et område, som må "nøjes" med benævnelsen Hautes-Côtes-De-Beaune. Der er tale om parceller, som har været kultiveret med respekt for naturen længe før det blev moderne, og Fouquerand var det første domaine som plukkede den økologiske certificering i La Rochepot.
Høsten er manuel med en soignering af klaserne allerede ude i vinmarken og når de ankommer til vingården fjernes alle stilke inden druerne efterfølgende knuses og forvandles til vin i betontanke med adskillige daglige overpumpninger i de første dage og senere en god dosis presvin for at fange lidt mere koncentration end flertallet på Hautes-Côtes. Vinen forbliver i tankene indtil den malolaktiske gæring er vel overstået og herefter modner den videre i 10 måneder dels i tankene dels i brugte neutrale fade frem mod det endelige sammenstik, en klaring med kiselgur og aftapningen på flaske.
En fin lille Bourgogne som belønner åbning i god tid eller endnu bedre en rystetur i karaflen. Så kommer den røde frugt og saftigheden frem og til sidst er der både bitterfriske mørke kirsebær og sødmefyldte jordbær, som til sammen leverer et mildt og parfumeret udtryk, som måske ikke er raffineret, men til gengæld ganske charmerende. Ganske fyldig for appellationen, ikke knasende tør og easy going på den gode måde.