Fransk glas fra Duralex

Ikonisk fransk glas fra Duralex

Dæk bordet med ikonisk fransk glas fra Duralex. Ved Loire-flodens bredder, så glasfirmaet Duralex i 1945 dagens lys. Siden er en lang række af firmaets produkter i glas blevet noget nær klassikere, som er at finde i alt fra naboens vitrineskab til hylderne i MoMas designshop i New York.

De forskellige glas og tallerkener fra Duralex er dekorative og rummer en klassisk fransk elegance, som passer ind hos de fleste. Udover de visuelle attributter er produkterne fra Duralex ekstremt holdbare og rummer stor anvendelighed, grundet det tempererede glas, som både glas og tallerkener laves i.

Bliv klædt godt på til at dække bordet til hverdag eller fest, nyde en drink eller en friskbrygget kop kaffe eller servere en udsøgt dessert på eller i de fine glas. Med Duralex får du ikonisk og elegant håndværk i hvert produkt og et tidløst design, som behager i lige så høj grad som produkternes prisskilte.

­

FORDELE VED TEMPERERET GLAS

Holdbarheden ved glasset er i top. Glasset går ikke i stykker eller får skår, selv ved tab eller ivrig “skålning”. *Glasset er 2,5 gange mere holdbart end almindeligt glas.

Tempereret glas er modstandsdygtigt overfor temperatursving. Glassene kan klare temperaturskift fra -20 °C til 130 °C. Servér derfor alt fra varm kaffe til isdesserter af produkterne.

Tempereret glas kan sættes i fryseren samt komme i mikroovn og kan desuden naturligvis sættes i opvaskemaskinen.