Andre spændende produkter
Stang 52,A-8333
Indtast din e-mail og vi sender dig et link, som du kan bruge til at ændre din adgangskode. Bemærk at linket kun er gældende i 3 timer.
Nulstillingslink er afsendt
Jeg vil gerne være medlem af Klub Løgismose
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad.
Jeg har læst persondatapolitikken og cookiepolitikken
Målrettet markedsføring
Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Beskrivelse
Ingredienser
Producent
I fire generationer har familien Gölles dyrket frugt i det smukke og solrige vulkanske bakkelandskab omkring det prægtige Riegersburg Slot øst for Graz i det sydligste Østrig. Siden midten af 1980'erne, har de specialiseret sig i fremstilling af eddiker og frugtdestillater, og i dag er det almindeligt anerkendt, at de præsterer noget af det ypperste Østrig formår i disse 2 discipliner.
I fremstillingen af Alois Gölles eddiker bruges kun frugt, vin, øl og druemost af den bedste kvalitet. Ingredienserne moses forsigtigt, gærer og lagrer indtil eddiken er modnet og er i total harmoni. Afhængigt af hvilken type frugt vi har med at gøre, sker den for det endelige resultat så afgørende modning enten i ståltanke eller små egefade.
Generelt lagrer eddikerne i flere år, for de fineste balsamicoers vedkommende over 20 år. Moderne teknologi spiller naturligvis en rolle her, men mest afgørende er eddike-magerens erfaring og evner.
Græskarkerneolien med kælenavnet ”Østrigs sorte guld” presses af nøje udvalgte græskarkerner som ristes før presningen. Olien har en mørk grøn farve med en intens smag af nødder og kan med fordel anvendes sammen med æbleeddike eller andre af Gölles’ fine frugteddiker.
Olien er god på de fleste salater, gerne klassikeren Chèvre Chaud med marineret gedeost, til retter med æg eller græskarsuppe.
Nettoindhold | 250,0 ml |
Varenr.: | 127860 |
Græskarkerneolie | 100,0% |
Energi / Kcal | 3751 kJ / 896 kcal |
Fedt: | 99 g |
Mættede fedtsyrer: | 17 g |
Kulhydrater: | <0,5 g |
Sukker: | <0,5 g |
Protein: | 0 g |
Salt: | <0,01 g |
I fire generationer har familien Gölles dyrket frugt i det smukke og solrige vulkanske bakkelandskab omkring det prægtige Riegersburg Slot øst for Graz i det sydligste Østrig. Siden midten af 1980'erne, har de specialiseret sig i fremstilling af eddiker og frugtdestillater, og i dag er det almindeligt anerkendt, at de præsterer noget af det ypperste Østrig formår i disse 2 discipliner.
I fremstillingen af Alois Gölles eddiker bruges kun frugt, vin, øl og druemost af den bedste kvalitet. Ingredienserne moses forsigtigt, gærer og lagrer indtil eddiken er modnet og er i total harmoni. Afhængigt af hvilken type frugt vi har med at gøre, sker den for det endelige resultat så afgørende modning enten i ståltanke eller små egefade. Generelt lagrer eddikerne i flere år, for de fineste balsamicoers vedkommende over 20 år. Moderne teknologi spiller naturligvis en rolle her, men mest afgørende er eddike-magerens erfaring og evner.