Gaver til hende

Godt grej til den kvalitetsbevidste livsnyder

Godt grej får man glæde af igen og igen. Giv hende en gastronomisk gave af høj kvalitet

Find mere grej her

Find den rette vin til hende

Gode vine til de gode øjeblikke. Find en vin hun med garanti vil nyde

Se hele vores udvalg

Find mere vin

Et gaveunivers drevet af smag, kvalitet og håndværk

Forkæl hende med en gavekurv fyldt med smagfulde delikatesser, lækkerier og gode vine

Find flere gavekurve her

Til den søde tand

Giv hende en sød gave med vores kvalitets chokolade og sødt.

Find flere søde sager

Livsnyderen

Inspirerende bøger, fordybende pulsespil og vinøs nysgerrighed. Giv hende en gave som hun kan bruge igen og igen.

HÅNDBLÆSTE ZALTO-GLAS

Fra den første berøring adskiller Zalto-glas sig fra alle andre glas. Perfekt håndblæst krystal perfekt som gaveidé til den kvalitetsbevidste kvinde.

Se hele udvalget her

Spiritus med karakter

Gode drinks kræver god spiritus. Giv hende en god flaske med karakter

Se hele vores udvalg af spiritus

Giv et gavekort til Løgismose.dk i gave

Giv en gave, der med sikkerhed vil skabe glæde og bringe masser af velsmag til modtageren - du bestemmer selv beløbet.

Køb gavekortet her

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Sammensæt din egen gavepose

Udvælg dine favoritten blandt vores store udvalg af vin og delikatesser. Tilføj posen til din kurv og sammensæt gaveposen derhjemme præcis som du kan li'

Køb den her

­

Gaver til hende 

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til hende du holder af. Mangler du inspiration til at finde den helt rigtige gave til din mor, veninde, partner eller måske en kollega? Vi har samlet en række forskellige gavekurve og gaveinspiration til hende (også til hende, som har alt). Vælg mellem gavekurve med eksklusive delikatesser og udsøgte vine, og køkkengrej af højeste kvalitet.

I universet af gaveinspiration finder du gaveidéer, som kan bruges til alle lejligheder: den gode værtindegave, gaven, der passer til festlige lejligheder, den gode fødselsdagsgave til hende eller den helt rigtige gave til hende, der fortjener ekstra forkælelse. Gå på opdagelse i vores gaveunivers her på siden. 

 

Gaveønsker til hende

Mangler du inspiration til gaveønsker, som du kan skrive på din ønskeseddel? Gå på opdagelse i vores udvalg af kvalitets-køkkengrej, se det store udvalg af udsøgte vine samt vores ekstraordinære delikatesser, både de søde og salte. Alle vores varer er nøje udvalgt af Løgismoses Smagepanel og vores erfarne indkøbere. Vi har samlet en lang række spændende gavekurve, vores bedste grej og udvalgte vine på denne side, som inspiration til den kvalitetsbevidste kvinde.

Lad dig inspirere af vores udvalg af gaver og skriv Løgismose på ønskelisten. Psst, du kan også ønske dig et gavekort til vores webshop. Find gavekortet her

 

­En god gave til hende

Du kan altid finde den gode gave til hende hos Løgismose. I vores udvalg finder du altid kun produkter af højeste kvalitet, nøje udvalgt af vores erfarne indkøbere og Smagepanel.

Gå aldrig galt i byen med en god gave til hende fra Løgismose. Giv hende godt grej til køkkenet og middagen, som mundblæste vinglas fra Zalto eller en stegepande fra De Buyer i 99% jern, som både rummer æstetik og håndværk i særklasse. I vores udvalg finder du også vin fra øverste hylde til den kvalitetsbevidste livsnyder samt franske delikatesser.  En god gave til hende kan også være en personlig gavekurv fyldt med smagfulde oplevelser eller et gavekort til vores webshop. 

 

Sammensæt din egen personlige gave til hende

Hos Løgismose har du altid mulighed for at sammensætte din egen personlige gave til hende. Vælg blandt dine yndlingsprodukter i vores store udvalg og tilføj en gavepose til kurven.

Vælg blandt dine personlige gave-favoritter eller kontakt kundeservice, hvis du ønsker hjælp til sammensætningen af din personlige gavekurv; vi står altid klar til at hjælpe dig.

Se hele vores udvalg af køkkengrej, gavekurve og gaveløsninger her