Gaven til ham

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til ham du holder af. Vi har fundet en række gode bud til alle lejligheder: til værten, de festlige lejligheder, fødselsdage eller den helt rigtige gave til ham, der fortjener ekstra forkælelse.

Håndblæste Zalto-glas

Fra den første berøring adskiller Zalto-glas sig fra alle andre glas. Perfekt håndblæst krystal perfekt som gaveidé til den kvalitetsbevidste mand.

Se hele udvalget af Zalto-glas her

Det gode grej - Når kun det bedste er godt nok

Godt grej får man glæde af igen og igen. Giv ham en personlig gave af høj kvalitet til hjemmekøkkenet

Se hele udvalget af grej her

Til ham der fortjener den rette vin

Er det en speciel lejlighed? Eller bare en helt almindelig dag? En god flaske vin er aldrig en dårlig idé

Se hele udvalget af vin her

Til vinelskeren

Den oplagte gaveidé til vinelskeren, der har alt eller blot alle med smag for god vin, champagne og en vinøs nysgerrighed.

En gavekurv bygget på smag, kvalitet og håndværk

Mon ikke han vil elske en gavekurv propfyldt med håndplukkede specialiteter fra Løgismose?

Se hele udvalget af gavekurve her

Flasker til barskabet

Smag for det gode i livet? Forkæl ham med en eksklusiv flaske spiritus

Find mere spiritus

Til livets søde stunder

Forkæl den søde tand med uimodståelige lækkerier fra Løgismose

Find flere søde sager

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Sammensæt din egen gavepose

Udvælg dine favoritten blandt vores store udvalg af vin og delikatesser. Tilføj posen til din kurv og sammensæt gaveposen derhjemme præcis som du kan li'

Køb den her

­

Find gaven til ham 

Mangler du inspiration til den perfekte gave, til ham du holder af? Vi har samlet en række gode gaveidéer og gaveinspiration til ham. Er du på udkig efter en gave til din mand, kæreste, kollega, far eller ven? Hos Løgismose finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter, nøje udvalgt af Løgismoses Smagepanel og erfarne indkøbere.

Find den næste fødselsdagsgave, den gode gave til værten, gaven til Fars Dag eller til hvilken som helst anden lejlighed. 

 

Giv køkkengrej i gave til ham

Giv ham en gave, han kan få glæde af igen og igen med Løgismoses udvalgte køkkengrej. 

Du finder altid et stort udvalg af grej til den kvalitetsbevidste mand og til ham, som har alt. I udvalget af grej, finder du blandt andet proptrækkere og eksklusivt bestik fra Forge de Laguiole, Champagnesabel, Coravin og mundblæste krystalglas fra Zalto. Vores udvalg af grej er nøje udvalgt af vores erfarne indkøbere, og du kan være sikker på, at kvaliteten er i top. 

 

­

Giv ham en udsøgt vin i gave

Er han livsnyder og vinelsker, så lad dig inspirere af vores store udvalg af vine i alle prisklasser. Hos Løgismose er vi vinentusiaster og fageksperter, med en stor passion for vin. I vores udvalg finder du vine til ham fra hele paletten. I udvalget finder du letdrikkelige vine og store, ambitiøse vine, der drager vinnydere helt ind i vinens forunderlige univers. I vores sortiment af vine kan du altid finde vine til ham til enhver anledning. Giv en god flaske til ham i fødselsdagsgave, jubilæumsgave, til den gode vært eller hvilken som helst anden lejlighed.  

 

Giv ham en gavekurv i gave

Vil du forære ham en gavekurv fyldt med lækre delikatesser og udsøgte vine, finder du altid et stort udvalg af forskellige gavekurve til enhver lejlighed. Ønsker du at sammensætte din egen personlige gavekurv med alle hans favoritter, så tilføj en gavepose til kurven, inden du betaler. Vil du have hjælp til sammensætningen af din personlige gavekurv til ham, så kontakt os i kundeservice, hvor vi står klar til at guide og hjælpe dig. 

 

Gavekort til løgismose.dk

Med et gavekort til løgismose.dk, kan han selv vælge blandt hans favoritter i vores webshop. Giv en gave, som med garanti bringer glæde, hos ham du holder af. Du bestemmer beløbet.

Læs mere og køb et gavekort til løgismose.dk her.