Gavekurv

Et væld af håndplukkede specialiteter udvalgt ud fra den sublime smagsoplevelse og det gode håndværk sammensat i en gavekurv. Hvad end det er værtinden, onklen, veninden, kollegaen eller hustruen, som skal forkæles – giv en gave fuld af smag, med et løfte om gode stunder, når gaven tages i brug og forkæl den heldige med en smagfuld gavekurv udvalgt og sammensat af Løgismose.

22 Resultater
Den overdådige kurv
Colheita port + Summerbird

Medlemspris

En pose, der kan smages
Den franske kurv
Den Søde Kasse
Sødt og salt
Turen går til Middelhavet
Julefrokosten
Trøffelkassen
Fra danske producenter kassen
Fredagsbar 1
Den lille søde pose med vin
Øko posen
Øko kassen
Vingaven
Fredagsbar 3
Fredagsbar 4
Løgismose mellem papirpose 27x27x13cm

­Send en gavekurv til en du holder af

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave. Lad Løgismose gøre det nemmere og hjælpe dig.

Send en gavekurv til en du holder af. Vælg en gavekurv sammensat af Løgismose med de bedste delikatesser fra nær og fjern samt udsøgte vine og spiritus. Med en gavekurv fra Løgismose går du aldrig galt i byen. 

 

Stort udvalg af gavekurve

Hos Løgismose har vi altid et stort og bredt udvalg af aktuelle gavekurve, så du nemt kan finde en kurv, der passer til både anledning, ønsker og behov. Vælg blandt de mange varianter, med og uden vin. Lad dig også friste af vores tema-kasser, der er nøje udvalgt og sammensat af vores erfarne sælgere. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af gavekurve her på siden og lad dig inspirere af udvalget. 

 

Send din gavekurv lige til døren

Bestil din gave hos Løgismose og få den sendt direkte til modtagerens dør. Hos Løgismose har du altid mulighed for at få sendt din gave med vin og delikatesser direkte til gavemodtagerens dør, hurtigt og sikkert. Bestil din gavekurv i dag og notér modtagerens adresseoplysninger når du vælger leveringsform ved checkout; hurtigt, nemt og sikkert. 

Psst. du har også mulighed for at vedlægge en lille hilsen til gaven. Alt du skal gøre er at skrive ‘kort’ samt den ønskede besked i kommentarfeltet under ‘kommentar til kundeservice’ når du lægger en ordre på Løgismose.dk. 

 

 

­­

Udvalgte delikatesser og vine

Missionen hos Løgismose er ufravigelig: At finde udsøgt vin og delikatesser af absolut bedste kvalitet. 

I mere end 50 år har Løgismose haft tæt kontakt til vin- og fødevareproducenter. Løgismose importerer vin og fødevarer med en helt særegen stil fra producenter, hvor traditioner og håndværk er gået i arv gennem generationer og besøger selv producenterne for at opnå en personlig relation. Vores relation til producenterne skal blandt andet sikre, at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav.

Fælles for de forskellige gavekurve er luksus, forkælelse, nydelse og det gode liv. 

Alle vores varer er nøje udvalgt af Løgismoses Smagepanel og vores erfarne indkøbere, som sikre kvalitet og smag.

 

Sammensæt din egen gavekurv

Vil du sætte dit eget præg på en gavekurv? Sammensæt din egen gavekurv blandt Løgismoses udvalg af delikatesser og vine. Vælg blandt dine yndlingsprodukter i vores store sortiment og tilføj en gavepose til kurven. 

Vælg blandt dine personlige gave-favoritter eller kontakt kundeservice, hvis du ønsker hjælp til sammensætningen af din personlige gavekurv; vi står altid klar til at hjælpe dig. 

 

 

Gaver til ham

Bliv inspireret til den perfekte gave til ham du holder af.

Bliv inspireret

Gaver til hende

Bliv inspireret til den perfekte gave til hende du holder af

Bliv inspireret

Gavekurve til erhverv

Leder du efter gaveløsninger til erhverv? Løgismose tilbyder unikke gaveløsninger til virksomheder. Julegaver, jubilæum, glædelige overraskelser til kollegaer og meget andet. Uanset anledning, har Løgismose gaveløsningen til dig. Læs mere og se udvalget af gavekurve og gaveløsninger til erhverv her; vi glæder os til at hjælpe dig.

Læs mere her