Maison Sinnae er det nye og lidt mere sexede navn på de 2 kooperativer Cave des Vignerons de Laudun (etableret i 1925) og Cave de Chusclan (etableret i 1939), der siden sammenlægningen i 2008 ellers har kaldt sig Vignerons Laudun & Chusclan.
De er blevet kendt for at levere ligefremme vine, der spænder fra det pålidelige til det rigtig gode, og i modsætning til mange andre oplever de tilgang af medlemmer, og det betyder at præsidenten Philippe Pellaton og hans tro væbner Philippe Amphoux er i stand til at præsentere en lind strøm af nye og ofte spændende vine.
Et af de seneste skud på stammen er denne helt tørre, elegante, næsten underspillede Grenache rosé fra nogle af Mistralen vindomsuste vinmarker, der ligger i det åbne landskab mellem Pont du Gard og Tarascon i det, man kunne fristes til at kalde ingenmandslandet mellem Côtes du Rhône og Provence, men allerede den elegante flaske signalerer, hvilken vej vinden blæser. Dette er overlagt Provence look-a-like og det er ingen skam når indholdet bestemt ikke skuffer, men tværtimod lægger sig lige i slipstrømmen på mange af lyserøde Provence vine selvom prisen er en helt anden.
For at værne om friskheden er der er tale om høst i den tidlige morgentimer, og de 28 km. op til vineriet i Chusclan sker inden solen rigtig får magt. Her er der tale om direkte pres af de hele drueklaser, og drueskallerne får lov til at bløde (saignée) sammen med mosten, indtil man rammer den rette sarte nuance. Herefter langsom gæring ved lav temperatur (13-16°C) og efterfølgende modning i rustfrit stål i 6 måneder frem mod en let filtrering og aftapningen på flaske.
En lys koral rosa rosé, med noter af fersken samt røde hindbær og jordbær til såvel næsen som ganen. Ren, slank og helt tør med velafbalanceret syre og en let saltet mineralitet i finishen, som er med til at løfte delikatessen.
En uprætentiøs tørstslukkende rosé, der er lige god som aperitif, som ledsager til den muntre frokost på terrassen som til de grillede svinekoteletter de dage, hvor man bliver grebet af sommerens letsind og lader rødvinen forblive i kælderen.