Andre varer i samme kategori
Ndr. Ryevej 80, 4060 Kirke Såby
Indtast din e-mail og vi sender dig et link, som du kan bruge til at ændre din adgangskode. Bemærk at linket kun er gældende i 3 timer.
Nulstillingslink er afsendt
Jeg vil gerne være medlem af Klub Løgismose
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad.
Jeg har læst persondatapolitikken og cookiepolitikken
Målrettet markedsføring
Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
Jeg vil gerne være medlem af Klub Løgismose
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad.
Jeg har læst persondatapolitikken og cookiepolitikken
Målrettet markedsføring
Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Beskrivelse
Ingredienser
Fødevareproducent
I Løgismose er vi stolte over vores samarbejde med den danske chokolade-verdensmester Mikkel Friis-Holm, som gang på gang høster priser og anerkendelse ved International Chocolate Awards – Verdensmesterskaberne i chokolade.
Som noget nyt kan Friis-Holm sammen med Løgismose præsentere sublime, fyldte chokolader i både en 8-styks-æske og en 18-styks-æske. Friis-Holms fyldte chokolader er i en klasse for sig selv både hvad angår smag og æstetik. Råvarerne til chokoladen er i fokus og i kombination med forskellige smagsgivere får du en oplevelse udover det sædvanlige.
Æsken indeholder følgende to styk af hver af følgende fyldte chokolader:
1. Hyldeblomstcreme af Friis-Holms egne hyldeblomster, i mørk chokolade
2. Ahornkaramel med pekannødder, i mørk chokolade.
3. Marcipan i sveske med Løgismose-portvin, i mørk chokolade
4. Solbærganache støbt i mælkechokoladeskal
5. Saltet flødekaramel i mørk chokolade
6. Appelsinmarcipan i hvid chokolade
7. Appelsincreme i mørk chokolade
8. Marcipan med Frederiksdal kirsebær-råsaft, i mørk chokolade
9. Hvid chokolade med ingefær og gingernut crunch
Æskernes udtryk er rustikt med mat overflade og fremstillet i karton.
Varenr.: | 213919 |
Rørsukker | |
Kakaosmør | |
Mandler | |
Glukose | |
Smør | fra Thise |
Piskefløde | fra Thise |
Sødmælkpulver | fra Thise |
Vand | |
Solbær | |
Appelsin | |
Hyldeblomst | |
Kirsebærsaft | fra Frederiksdal |
Løgismose Tawny portvin | |
Tørrede blommer | |
Ahornsirup | |
Pekannød | |
Hvedemel | |
Alkohol | |
Husblas | |
Vegetabilsk fedt | |
Melassesirup | |
Ingefær | |
Citronsyre | |
Havsalt | |
Kanel | |
Natron | |
Hjortetaksalt | |
Citron | |
Ingefæraroma | |
Fruktosesirup |
Energi / Kcal | 2234 kJ / 534 kcal |
Fedt: | 36 g |
Mættede fedtsyrer: | 16 g |
Kulhydrater: | 44 g |
Sukker: | 41 g |
Protein: | 7,5 g |
Salt: | 0,05 g |
Fibre: | 4,5 g |
I 2008 begyndte Mikkel Friis-Holm at producere chokolade. I 2014 åbnede han den første nye chokoladefabrik i Danmark i 50 år.
I 2017 modtog han prisen"Bedste chokolademager i verden" ved International Chocolate Awards - Verdensmesterskaberne i chokolade.
Hemmeligheden bag succesen er et ekstremt fokus på detaljer og kvalitet i alle led af chokoladens tilblivelse – fra kakaofrugt til færdig chokoladeplade. Alle detaljer har afgørende betydning for det endelige resultat: råvaren, fermenteringen, tørringen og ristningen – og den afsluttende forarbejdning på chokoladefabrikken.
Den cremede konsistens er et helt særligt kendetegn for Mikkel Friis-Holms chokolade, som adskiller den fra al anden chokolade. Cremetheden skyldes den meget lange formaling af bønnerne og den meget fine partikelstørrelse som processen resulterer i. Friis-Holm benytter også en unik maskine: en ”concheur” eller "langriver”. En tro kopi af den oprindelige model, som udsætter massen for en mere blid og langsommelig proces (48 timer!) end de moderne concheurs.
Conchering er dels mætning af fedtet omkring tørstoffet, en proces som afgør hvor fint tørstoffet er dækket af fedt, dels en proces, hvor man ilter chokoladen for at fjerne uønskede volatile stoffer. Den lange conchering giver en bedre mundfornemmelse, hvilket skyldes, at partikelstørrelsen for Friis-Holms chokolader befinder sig helt ned på de usædvanligt lave 13-14 micron. Andre kvalitetsproducenter ligger typisk omkring 15-25 micron.
Kakaobønnerne bag Friis-Holms chokolade kommer mestendels fra Nicaragua. I de senere år har kakao fra Nicaragua høstet stor anerkendelse for sine fine kvaliteter. Som så mange andre steder er Nicaragua ramt af klimaforandringerne, temperaturen stiger og tidligere kaffedyrkende bønder må konvertere til kakao. Held i uheld for den gode chokolade.
Desuden hærgedes Nicaragua af borgerkrig fra 1960’erne og frem, og landet gik derfor for en stor dels vedkommende udenom den forædling af kakaotræer, som ellers er sket mange andre steder i kakaoverdenen, hvor man har nyplantet moderne hybrider. Mange af Nicaraguas originale sorter med oprindelig genetik står stadig den dag i dag og resulterer i komplekse chokolader, hvilket Mikkel Friis-Holm har formået at udnytte til fulde.