Indtast din e-mail og vi sender dig en engangskode, som du kan bruge til at logge ind med. Når du er logget ind kan du ændre din adgangskode. Bemærk: Engangskoden er kun gældende i 15 min.
Desværre, vi kunne ikke finde din e-mail.
Indtast engangskode
Vi har nu sendt dig en e-mail med en engangskode.
Desværre, den indtastede engangskode er enten forkert eller udløbet.
Klassisk fransk landpaté uden slinger i valsen. Svinekød, creme fraiche, æg, laurbær, løg, hvidløg, rosmarin, persille og få andre ingredienser.
Som snack før måltidet på ristet brød, som luksus dåsemad i sommerhusets lager eller medbring på picnic med rustikt fransk landbrød eller baguette.
Læs mere
Varenr.:
211045
Ingredienser
Svinekød
65,0%
Svinelever
20,0%
Creme fraiche
Æg
Hvidløg
Løg
Persille
Salt
Peber
Sukker
Næringsværdier pr. 100g
Energi / Kcal
852 kJ / 204 kcal
Fedt
13 g
Mættede fedtsyrer
4,5 g
Kulhydrater
0,7 g
Sukker
0,6 g
Protein
17 g
Salt
1,6 g
Opbevaring
Opbevares ved 5 grader C efter åbning i anden emballage og spises indenfor 2 dage. Sættes i køleskab minimum 6 timer før servering.
Diverse
Læs mere
Fødevareproducent
Vi smagte Maison Dubernets retter ved en fælles smagning hjemme på Nordre Toldbod efter at være stødt på huset i forbindelse med en ”tilbage-til-rødderne-inspirationsrejse” til Lyon. Og at spise Maison Dubernets retter var som at komme hjem. Hjem til det klassiske, velkendte Frankrig, hvor velsmagen aldrig fejler. Maison Dubernet er smagen af ægte fransk bistrostemning.
Siden 1864 har husets kokke dyrket deres passion for regionens traditionelle opskrifter. Regionen er det gastronomisk rige Sydvestfrankrig, hvor det frodige og generøse landskab leverer en perlerække af klassiske råvarer som hvide Tarbais bønner, saftige ænder, sorte trøfler, Agen svesker, østers, caviar – for slet ikke at tale om de berømte Bordeaux-vine. Læg dertil glæden ved ost, tunge gryderetter og pølse- og andefede cassoulet’ er og du har indbegrebet af hjertelig bondekost – og i øvrigt også det såkaldte ”franske paradoks.”
Maison Dubernet laver hjertelige og ufatteligt velsmagende klassiske retter. Råvarerne leveres af regionens bønder, alt tilberedes og pakkes i hånden. Og det præger æstetikken. Glassene er tætpakkede med store smukke stykker kød og grøntsager. De fine patentglas oser af fransk bistrostemning og kan genbruges.
Maison Dubernets henkogninger og patéer sælges i flere af Frankrigs gastronomiske højborge, blandt andet i det legendariske Grande Epicerie de Paris Le Bon Marché.