• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

BEDRE MAD HVER DAG

LÆG HELE LØGISMOSE I INDKØBSKURVEN PÅ FØTEX.DK

LØGISMOSE PÅ FØTEX.DK

Hvad ville du sige til at få leveret østers, franske oste og caviar sammen med vinene til weekenden, lige til døren?

Brandet Løgismose blev etableret i 1963, og siden da er vi blevet et af Danmarks stærkeste indenfor fødevarer – særlig kendt for en høj gastronomisk kvalitet, dedikeret fokus på smagen og håndværket, og med en etisk holdning til hvordan produkterne bliver til. Det er vi meget stolte af.

Til at starte med udsprang visionen af lysten til, at gøre det muligt for danskerne, at opleve glæden ved gode vine, friske østers, vagtler og fransk kokkekunst i det hele taget – udvalgt af Løgismose. Det lykkedes med vores butik på Nordre Toldbod i København.

På denne grundsten opstod dernæst ønsket om, at udbrede fødevarer af høj kvalitet til alle, ud fra dogmet ”Smag, holdning og godt håndværk”. Det lykkedes med vores samarbejde med Netto i 2009, som fortsat sørger for at du kan finde varer udviklet af vores kokke, på hylden i Netto i hele landet.

Med et ønske om at forene de særligt udvalgte produkter fra vores butik og produkter udviklet af vores kokke, og gøre dem lige tilgængelige for alle, kan vi nu med stolthed i stemmen løfte sløret for et nyt samarbejde:

Gå på opdagelse i et stort udvalg af både ferskvarer, vin og delikatesser fra vores butik på Nordre Toldbod, og alle produkterne, som du kender fra hylden i Netto, og få det hele leveret lige til døren, på føtex.dk.

 

­

  

 

Dagligvarer leveret til døren med Føtex.dk

  • Mød vores servicebude

Bestiller du på føtex.dk, leveres dine varer af vores egne servicebude. Det sikrer dig samme høje service, som du får i vores varehuse. Servicebudene er ansat hos os og kører i biler, der er udstyret med særlige kølerum, så dine varer kan fragtes helt friske, lige til døren. Skulle der opstå spørgsmål, vil buddene også gøre deres bedste for at besvare dem, ganske som alle andre medarbejdere i føtex.

  • Friske, håndplukkede varer

Når du bestiller på føtex.dk, bliver dine varer håndplukket og pakket af vores dedikerede medarbejdere. Vi pakker din bestilling omhyggeligt og sikrer varerne mod tryk og stød under transporten hele vejen til din hoveddør.

  • De dagligvarer, du kender og mere til

Når du bestiller på føtex.dk, finder du alle de dagligvarer, du kender fra vores varehuse og mere til. Og priserne er selvfølgelig de samme.

  • Altid masser af økologi

Vi har altid et bredt udvalg af friske, økologiske varer. Vi udvider hele tiden vores sortiment på hylderne i varehusene, og det gælder selvfølgelig også på føtex.dk

 

Prikken over i’et, udvalgt af Løgismose

På Føtex.dk, finder du særlige udvalgte varer, udvalgt af Løgismose, til at sætte prikken over i'et til ethvert måltid. Du finder blandt andet caviar, italienske specialiteter, østers og udsøgte vine.

Se udvalget på Føtex.dk

Udvalgte vine fra øverste vinhylde

På Føtex.dk, finder du udvalgte vine fra øverste vinhylde. Løgismose udvælger kvalitetsvine fra nogle af verdens bedste vinproducenter. I blandt udvalget finder du vine, til enhver smag og lejlighed.

Se udvalget på Føtex.dk

MEJERI

Hos Løgismose finder du altid kun økologiske mejeriprodukter, og hvor det er muligt anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Vi tror på, at dyr, der har det godt, også leverer fødevarer, af høj kvalitet og bedre smag.

Køb udvalget på Føtex.dk

Kylling, kød og fisk

Dyr hører til i det fri og ikke udelukkende i en hal. De bedste og mest velsmagende fødevarer skabes nemlig i samspil med naturen. Derfor arbejder vi hos Løgismose hver dag for at alle vores produkter skal afspejle den holdning.

Køb udvalget på Føtex.dk

Brød, mel og kager

Hos Løgismose finder du altid et væld af meltyper, til dit bageprojekt. Er tiden knap, eller foretrækker du at lade os gøre arbejdet, kan du også altid finde bagværk og kager på hylderne.

Køb udvalget på Føtex.dk

Lad Løgismose stå for maden

På Føtex.dk, finder du altid et udvalg af færdigretter, tilberedt med udgangspunkt i smag, holdning og håndværk. Løgismoses færdigretter er produceret på Fyn og udviklet af egne kokke med fokus på gode råvarer.

Køb udvalget på Føtex.dk

Løgismose i Netto

Find opskrifter og inspiration 

Butikken på Nordre Toldbod

Se hvad der sker i butikken, find åbningstider og meget mere