• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Winedinner med Château Mont-Redon fra Châteauneuf-du-Pape

Nu har du muligheden for at opleve en af det sydlige Rhônes største spillere på markedet, hvad angår Châteauneuf-du-Pape, når vi byder på en eksklusiv Winedinner med David Montenot fra Château Mont-Redon på Hotel Stella Maris på Fyn.

Det er snart 30 år siden, at Lene Grønlykke svingede ind på gårdspladsen foran Château Mont-Redon og knyttede den første kontakt til Château Mont-Redon og husets vine. Lige siden har vi i Løgismose fulgt udviklingen på domainet, og gang på gang er vi blevet overraskede og begejstrede over den næsten feminine elegance i vinene, som stædigt fastholdes, som stedets signatur, på trods af tidens knæfald for potens og maskulin power.

Vi er ikke alene. Selv Robert Parker – der ellers om nogen har været med til at iscenesætte de muskuløse vine
- overgiver sig og skriver:

"This estate has produced some of the greatest Châteauneuf du Papes I have ever tasted, including their 1949 (one of the top 25 wines of my lifetime), 1955 and 1961".

Og ønologen David Montenot har netop været dybt i kælderen og finde modne årgange af slottets Châteauneuf-du-Pape frem særligt til denne aften. Vinene kommenteres af David, mens de serveres til 5 retter sammensat af Anders Granhøj i den smukke kulisse Hotel Stella Maris på Fyn.

Glæd dig til en oplevelse i de bedste fynske rammer, med udsøgt mad og en perlerække af vine fra Châteauneuf-du-Pape og omegn.

Det får du:

Aperitif
5-retters middag ledsaget af udvalgte vine fra Mont-Redons kælder 
Kaffe og sødt
Vand under middagen

Per person 795,-

 

Arrangementet afholdes:
Onsdag 20. novmber kl 18.30
Hotel Stella Maris, 
Kogtvedvænget 3, 5700 Svendborg

Køb billet her