• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

ONLINE SMAGNING

Her har du mulighed for at finde fremtidige events, gense tidligere online smagninger samt finde al den information, som du har brug for. Vi glæder os til at du er med næste gang!

VÆR MED TIL NÆSTE ONLINE SMAGNING:

Torsdag 4. februar 2021 med Chefsommelier Thilde Maarbjerg & Bourgogne.

Vinsmagning med Thilde Maarbjerg og Bourgogne torsdag 4. februar.

Glæd dig til en enestående online smagning af rød Bourgogne, torsdag d. 4. februar kl. 17.30, hvor vi besøger seks toneangivende kommuner på Cote d’Or fortolket af fem forskellige producenter. Alle seks vine er fra 2018 årgangen, som med sin tørre, varme sensommer har givet mange vine, der allerede nu er generøse og åbne.

 

Løgismoses chefsommelier Thilde Maarbjerg er vært under smagningen, hvor vi får besøg af Christophe Perrot-Minot, som er med online fra Bourgogne, og Peter Gade, en af Danmarks største badmintonspillere gennem tiden og en stor Bourgogne entusiast, i studiet.

 

Vi starter i Santenay og Volnay på Cote de Beaune og fortsætter til Cote de Nuits med Vosne-Romanee og Morey St Denis efterfulgt af to af de nordligste kommuner, Gevrey-Chambertin og Marsannay.

 

Bestil smagekassen inden 2. februar kl. 12.00 og glæd dig til at deltage i online smagningen, hvor vi går i dybden med nogle af de mest eftertragtede vine fra Bourgogne.

 

Smagekasse med 6 vine fra Bourgogne (Begrænset antal)

Normalpris 5.287,-

Tilbudspris 4.395,-

Spar 892,- (16%)

 

Konceptet

I en tid hvor vi alle bør blive hjemme, savner vi sådan at udbrede vores vinviden samt at underholde jer med lærerige anekdoter og spændende fortællinger fra vores producenter. Vi har derfor besluttet os for at gøre vores bedste for nu at præsentere netop det, bare online, så I kan blive hjemme og få oplevelsen i egne rammer men med Løgismoses faglighed og vinviden i førersædet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen virtuelt og forhåbentligt dele en lang række vinøse øjeblikke med jer - på skærmen og i glasset!

For at deltage i online vinsmagning skal du købe den smagekasse, som passer til den online smagning du ønsker at deltage i. Inviter dine nærmeste vin-venner og nyd en skøn aften bag skærmen.

Du modtager et link til Zoom, hvor online smagningen finder sted. Smagningen vil sideløbende blive streamet til Løgismoses Facebookside, hvor alle kan tilgå videoen og se med.

Tidligere smagninger

Gik du glip af tidligere online smagninger?

Så har du muligheden for at bestille en af nedestående vinsmagningskasser og genudse tidligere online smagninger, som var du med på live-dagen. Du finder smagekasserne under de enkelte videoer, hvor du ligeledes kan se de tidligere smagninger.

HVEM ER THILDE?

Thilde Maarbjerg (f. 1981) har en baggrund som restaurantchef, sommelier og vinkortansvarlig på den Michelinstjerne-besmykkede Restaurant Kong Hans Kælder.

Gennem 10 år i kælderen har hun oparbejdet en stor viden om vin og madsammensætning samtidig med, at hun fik tid til at tage en af verdens mest anerkendte vinuddannelser, WSET Diploma.

I dag er Thilde ansat som chefsommelier i Løgismose Vin med ansvar for sortimentet, og sideløbende underviser hun på 8. år på Vinakademiets sommelieruddannelse i København og Silkeborg.

Thilde er en dygtig formidler af vin og hun har en særlig stor passion for at klæde kvinder bedre på til at træffe gode vinvalg.