ONLINE SMAGNING

Her har du mulighed for at finde fremtidige events, gense tidligere online smagninger samt finde al den information, som du har brug for. Vi glæder os til at du er med næste gang!

VÆR MED TIL NÆSTE ONLINE SMAGNING:

Vi er i gang med at planlægge den næste smagsfulde online smagning, hold øje med dato for næste smagning her.

Konceptet

I en tid hvor vi alle bør blive hjemme, savner vi sådan at udbrede vores vinviden samt at underholde jer med lærerige anekdoter og spændende fortællinger fra vores producenter. Vi har derfor besluttet os for at gøre vores bedste for nu at præsentere netop det, bare online, så I kan blive hjemme og få oplevelsen i egne rammer men med Løgismoses faglighed og vinviden i førersædet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen virtuelt og forhåbentligt dele en lang række vinøse øjeblikke med jer - på skærmen og i glasset!

For at deltage i online vinsmagning skal du købe den smagekasse, som passer til den online smagning du ønsker at deltage i. Inviter dine nærmeste vin-venner og nyd en skøn aften bag skærmen.

Du modtager et link til Zoom, hvor online smagningen finder sted. Smagningen vil sideløbende blive streamet til Løgismoses Facebookside, hvor alle kan tilgå videoen og se med.

Tidligere smagninger

Gik du glip af tidligere online smagninger?

Så har du muligheden for at bestille en af nedestående vinsmagningskasser og genudse tidligere online smagninger, som var du med på live-dagen. Du finder smagekasserne under de enkelte videoer, hvor du ligeledes kan se de tidligere smagninger.

HVEM ER THILDE?

Thilde Maarbjerg (f. 1981) har en baggrund som restaurantchef, vinkortansvarlig på den Michelinstjerne-besmykkede Restaurant Kong Hans Kælder og som tidligere Chefsommelier hos Løgismose.

Gennem 10 år i kælderen har hun oparbejdet en stor viden om vin og madsammensætning samtidig med, at hun fik tid til at tage en af verdens mest anerkendte vinuddannelser, WSET Diploma.

Thilde er tidligere ansat som chefsommelier i Løgismose Vin med ansvar for sortimentet Sideløbende underviste Thilde på 8. år på Vinakademiets sommelieruddannelse i København og Silkeborg.

Thilde er en dygtig formidler af vin og hun har en særlig stor passion for at klæde kvinder bedre på til at træffe gode vinvalg.