Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Eksklusiv Winemaker's Dinner med Philippe Cambie på Restaurant Marchal

Torsdag 14. marts 18.30-22.30

Nyd en aften med herlige Rhônevine og 4-retters Michelin-kunst

Torsdag 14. marts – Restaurant Marchal på Hotel D'Angleterre

Navnet er kendt både i og udenfor Rhônedalen, hvor Philippe har sin daglige gang, og den muntre, sympatiske mand betragtes som en af verdens største kapaciteter, når det kommer til vine og appellationer i den sydlige Rhônedal, Er han ikke på farten som konsulent for flere af de mest prominente producenter i Châteauneuf-du-Pape, finder man ham på lokale restauranter i gang med det næste måltid.

Mad og vin er hans verden og hans vinsmag afspejler hans hjertelige forhold til livet. Philippes egen portefølje af vine under navnet Halos de Jupiter er fremragende eksponenter for den drue, Philippe kalder kongen af Sydrhône, Grenache.

Ledsaget af køkkenchef Andreas Baghs køkken på den et-stjernede Michelin-restaurant, Marchal, præsenterer Philippe en perlerække af sine vine særligt med fokus på den sublime årgang 2016.


Restaurant Marchal på Hotel D'Angleterre

OBS: Seating ved fællesborde
Det får du:
  • Aperitif og snacks 

  • 4 retters menu

  • Ledsagende vine og fortællinger fra Halos de Jupiter 

  • Mineralvand og kaffe

Aftenens menu: 

  • Stegt hummer med  spæde grøntsager og hummer bisque

  • Pighvar med jordskokker, røget marv og rødvinssauce

  • Grillet due med syltede beder, rød endivie og sauce med lang peber

  • Galicisk okse med karamelliseret hvidløg og cremede kartofler

Pris pr. person 1.495,-

ekskl. bookinggebyr 

Torsdag 14. marts kl. 18:30 - 22:30

Adresse: Restaurant Marchal, Hotel d’Angleterre, Kongens Nytorv 34, 1050 København K

 

KØB BILLET