KOM TIL ONLINE VINSMAGNING

Kom til online vinsmagning med Sommelier og DipWSET, Thilde Maarbjerg. Bland frit dine favoritter og vær med når det passer dig. Gå på opdagelse blandt udvalget nedenfor.

­

KONCEPTET

Vinens verden byder på oplevelser i massevis og netop det, har vi siden vi startede, gjort en dyd ud af at udbrede gennem vinsmagninger med vores eksperter som værter på alt fra restauranter til vores smagelokaler på Nordre Toldbod i København. For at kunne komme ud til så mange som muligt, præsenterer vi nu et nyt koncept: bland-selv onlinesmagninger med Sommelier og DipWSET, Thilde Maarbjerg.

Vi har udvalgt en række af vores mest populære vine, som du frit kan blande mellem når du sammensætter din smagekasse. Til hver vin finder du her en kort video, hvor Thilde grundigt forklarer om og smager vinen. Videoen kan du afspille derhjemme med dem, du har med til din hjemmesmagning, og I kan med udgangspunkt i videoerne dermed indgå i en kyndig smagning af vinene i præcis de rammer I ønsker og lige når det passer jer.

Gå på opdagelse i vinene med tilhørende smagevideoer her, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har forslag til en vin du syntes mangler i udvalget.

­

­

­

­

­

­

­