• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

TAG FROKOSTEN TIL NYE HØJDER

MED FISK OG SKALDYR FRA BRETAGNE PÅ GLAS

I disse tider hvor hjemmekontorerne er en realitet for mange, syntes vi det er oplagt at kæle for frokostserveringerne og sikre sig en ”frokostordning”, der er værd at prale af. Ikke alle dage er tiden til at henkoge, braisere og sautere midt på dagen og her kommer den dygtige maritime producent Groix & Nature til undsætning.

01. februar 2021 | Nr. 01 2021

 

Groix & Nature har hjemme på den lille ø Groix ud for Bretagnes sydlige kyst. Øen bærer på en helt unik maritim gastronomisk arv, idet øens stolthed i mange år var en fiskeskole og hele fem forskellige fiskekonservesfabrikker. Idag er kun Groix & Nature tilbage, som fortsat beskæftiger lokale mænd og kvinder. De traditionelle opskrifter, som danner grundlag for produkterne stammer naturligvis fra øens indbyggere og indeholder kun fisk og skaldyr leveret af lokale fiskere.

De forskellige herlige rilletter sætter prikken over i’et på det ristede rugbrød eller surdejsbrødet som du selv (eller den lokale bager) i sandhed har lært at mestre. Fyld køkkenskabene med de fine glas og nyd udsigten til adskillige velsmagende frokoster, hvad end det er hverdag eller weekend. 

 

Skal der vin til?

Sjældent udbudt perle fa Spaniens fornemste hvidvinsdistrikt; Casa do sol

Læs mere om vinen her