The Bay Tree

Skyd genvej med engelske Bay Tree's produkter, som hurtigt og nemt kan opgradere dine måltider både ved grillen, desserten eller morgenbordet.

0 Resultater
Ingen produkter fundet

Historien bag Bay Tree

 

“FOOD THAT TASTES GREAT MAKES LIFE FEEL BETTER”

Det hele startede, da de to unge kvinder Lucie Lewis og Emma Macdonald mødtes i sommeren 1994, og fik serveret en i deres øjne uovertruffen agurkerelish i Emmas forældres hjem.

Lucie, der havde arbejdet i delikatessebutikker i London, mente, at den var så god, at man kunne tjene penge på den, og inden måltidet var omme, blev det aftalt, at hun skulle have et par glas med tilbage til London, så hendes ekskollegaer hos Fortnum & Masons og Harvey Nichols kunne få smag for sagen.

Et par dage efter vendte Lucie triumferende tilbage med beskeden om, at hun havde fået en ordre fra begge butikker, og herefter startede produktionen i det små i Emma Macdonalds forældres køkken.

Deres agurkerelish gik som varmt brød, og det tog ikke de to entreprenante kvinder længe at sætte tingene i system, udvide sortimentet og rykke til større forhold.

I efteråret 1994 grundlagde de The Bay Tree Food Com- pany, og igennem 24 succesfulde år har firmaet udviklet sig til en blomstrede forretning, der leverer over 150 forskellige kvalitetsprodukter til mere end 800 delikatessebutikker i og udenfor Storbritannien efter mantraet: Making the ordinary extraordinary.

curds, saucer og mayo glas fra tree bay