Summerbird Organic

 Økologi, smag og seriøst håndværk

 

24 Resultater
Marcipan med 65% mandler
Amber classic chokoladebar
Nougat
Collection 9 fyldte chokolader
Petit four gaveæske
Collection 27 fyldte chokolader
Collection 18
Nougat mandler
Pure Amande
Amber Gaveæske
Coffee Lovers - 100g - ØKO
Amber miniature gaveæske
Amber dragée hasselnødder
Liquorice mandler
Winter Specialities - 300g - ØKO
Amber Croquant Handcraftet Bar
Petit Four 4 - Gaveæske - 80g - ØKO
Raspberry Red mandler
Hearts 2 stk.

Summerbirds begyndelse

I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.

Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.

Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag. 

 

Summerbird økologisk chokoladeæske