Summerbird Organic

 Økologi, smag og seriøst håndværk

 

26 Resultater
Collection 9 - 100g - ØKO
Blød nougat, ØKO
Pure Amande - Gaveæske - 130g - ØKO
Marcipan med 65% mandler, ØKO
Eggs – 4 stk - 120g - ØKO
Amber dragée hasselnødder - 100g - ØKO
Liquorice mandler - 100g - ØKO
Chokoladebar - Amber Classic - 100g - ØKO
Amber Gaveæske 130g
Amber Croquant Handcraftet Bar - 110g - ØKO
Amber Miniature gaveæske - 45g - ØKO
Summerbird Hearts 2 stk. Øko. 50g.

Summerbirds begyndelse

I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.

Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.

Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag. 

 

Summerbird økologisk chokoladeæske