MR. STANLEY

Engelsk kvalitet fra øverste skuffe 

0 Resultater
Ingen produkter fundet

Mr. Stanley

Mr. Stanley’s har i en årrække været et populært indslag i vores sortiment af eksklusive søde sager. Med det store nye udvalg af farvestrålende pakker spækket med det bedste fra det søde engelske køkken, er der nu endnu en grund til at stifte bekendtskab med den engelske gentleman. I hvert produkt finder du  vanedannende søde bidder, som er  oplagte adventsgaver, værtindegaver eller måske skal Mr. Stanley stå for årets mandelgave? Så mangler du blot at smide en silkesløjfe om den farvestrålende  indpakning, og gaven er i hus!  

TRADITIONELT ENGELSK SWEETS

Mr. Stanley's daterer helt tilbage til North Yorkshire i 1843, hvor Mr. Stanley, efter mange års søgen efter de rette råvarer på utallige inspirationsrejser over hele verden, åbnede op for salg af traditionelle engelske "sweets" som fudge.

De gamle kobbergryder er stadig i anvendelse den dag idag, hvor produktionen dog er udvidet til også at omfatte frugtgelé, chokolader, italiensk nougat, biscuits og meget mere. Gå på opdagelse i alle nyhederne, og glæd dig til uimodståelige søde sager, som gør det svært ikke lige at tage én mere.

Mr. Stanley