Cascina San Giovanni

Rejs en tur til Italien på tallerkenen med Cascina San Giovanni

46 Resultater
Tagliolini pasta
Grillede artiskokker
Orecchiette-pasta med grøntsager
Pasta gigli med æg
Pasta penne med semolina-mel
Tomatsauce
Grissini Sottili
Grillede auberginer
Trøffelolie
Grissini med rosmarin
Lasagneplader med æg
Tapenade og dip af sorte oliven
Pesto med basilikum
Fettuccine pasta
Pastasauce med basilikum
Bruschetta
Rødvinseddike Chianti
Sorte italienske oliven
Spaghetti
Tagliatelle
Tapenade og dip af Karl Johan-svampe
Hvid Balsamicoeddike
Tapenade og dip af basilikum
Sugo all'Arrabbiata
Tagliatelle Pasta
Tapenade og dip af soltørrede tomater
Pastasauce med rørhatte
Acaciehonning til ost
Crostini med rosmarin
Balsamisk vineddike
Pastasauce med basilikum
Grønne italienske oliven
Pastasauce Italiana
Tapenade af grønne oliven

Cascina San Giovanni 

Et gammelt traditionsrigt og familiedrevet landsted i bjergene i Piemonte, der producerer italienske delikatesser.

Cascina San Giovannis idylliske historie startede for 30 år siden i et gammelt bondehus, beliggende i de rullende bakker i det sydlige Piemonte, omgivet af frugtplantager og hasselnøddelunde.

Her udlevede den schweiziske familie, familien Schneider, drømmen om at producere autentiske italienske delikatesser baseret på traditionelle opskrifter fra ”la nonnas” køkken – oldgamle opskrifter – som lokale bondefamilier havde overdraget Suzanne Schneider.

Efter kort tid begyndte forskellige delikatessehandlere at banke på døren, og hverken Suzannes grøntsagsmarker eller køkken kunne længere følge med. Suzannes produktion måtte herefter flytte til større forhold, og de lokale bønder begyndte at levere grøntsager og urter og hjalp derved familien med at udvide produktionen.

 

 

 

 

Cascina san giovanni tarpenader og pesto
Cascina San Giovanni pasta, ketchup, oliven olie og brød

Italienske traditioner

I over 25 år har Cascina San Giovanni arbejdet sammen med de samme landmænd. På den måde garanterer de, hvad der er særlig vigtigt for dem: en regional produktion, baseret på naturlige og friske ingredienser, respekt for gamle traditioner og ægte italiensk glæde.

I 2013 overtog en anden schweizisk familie, Dominik og Sabine Suter, Cascina San Giovanni for at videreføre virksomheden i samme ånd.