Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

(MULIGVIS) VERDENS BEDSTE KAPERS

Store, saftige, aromatiske og ikke for salte kapersbær. Moreas kapers i husets egen græske jomfruolivenolie er en helt særlig delikatesse – muligvis verdens  bedste af sin slags, hvis du spørger rundt i Løgismoses bagland. Og det  siger ikke så lidt, når det kommer fra madører af den kaliber.

 

Morea var oprindeligt et kongerige, der engang havde hjemme på den græske halvø Peloponnes. I dag finder man stadig det uberørte Grækenland med skarpe klipper, grønne enge og rå natur side om side, og på skråningerne af Taigetos-bjergene på den stenede og mineralske jordbund vokser oliven- og kaperslundene i det smukke landskab.
Tyskeren Heinz Neth blev efter en ferie i Grækenland så begejstret for landet, kulturen og menneskene, at han vendte tilbage og købte en af Grækenlands sidste fungerende sten- olivenoliemøller og nogle oliventræer. Mange år og erfaringer senere fremstiller Heinz med hjælp fra indbyggerne i tre omkringliggende landsbyer noget af verdens bedste olivenolie, oliven og kapers.
Om det er størrelsen og konsistensen på de kødfulde kapersbær, den eksklusive olie, den rige smag eller bare det hele, som går op i en højere enhed er ikke til at vide – én ting er sikkert: når først du har smagt Moreas kapers, går du ALDRIG tilbage til andre.

 

 

Kapers i olivenolie - 370ml

  Sådan bruger du kapers: Brug kapers alle de steder, hvor du mangler salt, syre og aroma. Kapers går særligt godt til fisk, æg, postejer og selvfølgelig den klassiske wienerschnitzel. Prøv eksempelvis vores tatarsnack med friterede kapers

Tatarsnacks med friterede kapers

Lær opskriften her