Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Julens søde sager

Julen er en sådan tid. Det er som om, at samværet og hyggen med familie og venner legitimerer nydelsen og sætter sanseligheden i fokus. Vi opfordrer til at nyde hver enkelt bid af julens søde fristelser i fulde drag.

37 Resultater

Slik og chokolade

Vi har lige nu mere end 100 forskellige produkter slik og chokolade af højeste kvalitet.

Se hele udvalget her

I juletiden går rigtig mange af os ”all in” på alskens juleknas og julegodter og blæser højt og flot på kalorietælling og den deraf følgende dårlige samvittighed. For mange mennesker er der ikke mange stunder tilbage af den slags, hvor man ganske enkelt bare giver slip og nyder smagen i fulde drag uden at tænke på de sundhedsmæssige konsekvenser.

Julen er en sådan tid. Det er som om, at samværet og hyggen med familie og venner legitimerer nydelsen og sætter sanseligheden i fokus. Hos Løgismose opfordrer vi også den resterende del af året til at lade os lede af sanseligheden med den gode smag som det altoverskyggende omdrejningspunkt, så julen og nytåret er selvfølgelig også vores helt særlige højtid. Vi opfordrer derfor til at nyde hver enkelt bid af julens søde fristelser i fulde drag.