• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Hæv barren på din grillaften med Stonewall Kitchen

Absolut respekt for gode råvarer, klassiske tilberedningsmetoder og en kompromisløs tilgang til den gode smag – det er, hvad du nder i Stonewall Kitchens produkter.

Stonewall Kitchen er opkaldt efter de mure, der omkransede farmen i staten Maine i USA, hvor det hele startede tilbage i 1991.

Uden nogen plan eller moderne strategi, men blot med et absolut fokus på den bedste kvalitet indenfor alle aspekter af produktet, er Stonewall Kitchen vokset støt siden dengang. Succesen, idéerne og butikkerne (og antallet af priser og anerkendelser) er blot vokset og vokset. Stonewall Kitchen er i dag en moderne fødevareproducent, der også driver egen café, egen kokkeskole, egen delikatessebutik og nu også udgiver kogebøger på eget forlag.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af de yderst velsmagende og veltillavede produkter fra Stonewall Kitchen, som tæller alt fra klassiske barbecuesaucer til ketchup tilsmagt med eksklusive råvarer som trøffel. Nyd sommerens lune grillaftener med produkterne som tro følgesvend – så er du sikker på at servere den gode smag, hver gang.

Opskrift

Kyllingespyd med Stonewall-teriyaki

Få opskriften