• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Fejr julen med konditorens søde fristelser

Juletiden er fyldt med gode stunder, hvor søde sager hører sig til, og hyggen kan både være centreret om tilblivelsen eller indtagelsen af godterne. Vores konditor har ekstra travlt op til jul, hvilket du kan få gavn af med en hurtig genvej i det knasende søde julekøkken – og naturligvis (næsten) uendelige mængder af den altid populære risalamande, som nu er klar til salg på Nordre Toldbod.

Én dej – 6 forskellige småkager

Det er, hvad du kan få ud af konditorens hjælpende hånd i form af den frosne småkagedej, som du finder op til jul. Den let optøede dej skal blot skæres i passende skiver, og så er det kun fantasien, der sætter grænser, når der skal kreeres sprøde mesterværker. Konditoren laver dejen med Polynesisk vanilje og masser af smør – så kan du bruge tiden på at være kreativ med dekoration og smage.

Prøv disse varianter af småkagerne:
· Toppet med hakkede Piemonte-hasselnødder
· Dekoreret med glasur i ere farver
· Med kanelsukker og hakkede, smuttede Marcona-mandler · Rullet i appelsinskal og perlesukker
· Med midte af hindbærsyltetøj
· Klassiske vaniljesmåkager uden nogen dikkedarer

 Frossen småkagedej, 500 g 1 pk 85,-

  Find konditorens frosne småkagedej hos Gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod

SÅ ER DEN HER – KONDITORENS RISALAMANDE

Der er ekstra mange gryder i kog for tiden, da kon- ditorens produktion af den populære risalamande kører på højtryk. Konditorens risalamande laves fra bunden og grøden røres med letpisket økologisk fløde og hakkede, blancherede Marcona-mandler.

Prikken over i’et er rigeligt polynesisk vanilje fra Tahiti, en eksklusiv og unik vaniljetype, som smager vanedannende godt (hvis vi selv skal sige det). Kig forbi konditoren og få fingrene i risalamanden fra nu og frem til jul. Du kan desuden bestille risalamande og kirsebærsovs på Løgismose.dk, hvis du vil være sikker på at kunne servere konditorens version juleaften.

Opskrift

Konditorens risalamande

Konditorens risalamande laves fra bunden og grøden røres med letpisket økologisk fløde fra Naturmælk og hakkede, blancherede mandler.

Få opskriften