DELIKATESSEKASSEN - SMAG PÅ SYDEUROPA
Sydeuropa har alle dage været lig med gastronomiske glæder af højeste kaliber, og mange af os har
saglige minder forbundet med de sydeuropæiske retter og dertilhørende smage.
Glæd dig til varme minder og store smagsoplevelser med denne måneds delikatessekasse når turen
går til Sydeuropa med cremede franske patéer, Michelin-kokkenes foretrukne risottoris, det baskiske
krydderi Piment d’Espelette, sprøde grissini, tun fra øverste hylde og meget mere.
DELIKATESSEKASSEN INDEHOLDER:
- Landpaté, Label Rouge i glasglas, 180g - Orocbat
- Kanin terrin i glas, 180g - Orocbat
- Cornichons Extra-fins, 210g - Maison Marc
- Tunfilet i olivenolie i glas, 185g - Maruzzella
- Oliven, Aperitif, 200g - Moulins de la Brague
- Sardiner i tomat og olivenolie, 120g - La Gondola
- Piment d'Espelette krydderi, 45g - Accoceberry
- Risottoris, 250g - Acquarello Canaroli
- Tørrede Rørhatte (Boletus edulis), 90g - Tartufi Jimmy
- Grissini, rosmarin og havsalt, 200g - Casa Vecchio Mulino