• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

DELIKATESSEKASSEN

 

Fyld køkkenet med havets glæder på dåse og i glas 

I månedens magasin har vi samlet en delikatessesmagekasse med det bedste fra vores store univers af fisk og skaldyr på dåse og i glas.

Med denne måneds samlede kasse kan du smage dig nysgerrigt rundt i sortimentet og finde nye favoritter eller genopdage gamle kendinge. Fælles for kassens indhold er gode råvarer, som er nænsomt behandlet, så du får den reneste smag i hver en bid 

 

Smagekassen indeholder: 

 

SARDINRILLETTE M/CAYENNE PEBER – 100 G, Groix & Nature 

Sardinrillette med autentisk smag af sardiner og økologisk cayennepeber. Rilletten er baseret på en confit lavet på 62,5% sardinfilet. På den lille ø Groix ud for Bretagnes sydlige kyst arbejder Groix & Nature med traditionelle opskrifter og et håndværk som generation efter generation er gået i arv. Giv sardinrilletten en fornem plads på frokostbordet eller nyd den fra glasset, smurt på sprødt brød med et gode glas vin. 

 

 

KAMMUSLINGRILLETTE – 100 GGroix & Nature 

Rillette på kammuslinger fra Bretagne med fine indslag af skalotteløg, gulerødder, fløde og smør. Rilletten byder på en meget fin og raffineret smag fra de lyse kammuslinger og den udgør et let og pirrende indslag på det veldækkede snack-bord i selskab med ristet brød, både lyst og mørkt, og gerne med en lille kvist frisk persille på toppen.   

 

SARDINER I ØKO OLIVENOLIE – 90 GLa Gondola 

La Gondola er en af de få tilbageværende virksomheder, som fortsat producerer sardiner på den traditionelle måde. Sardinerne fanges kun i en kort periode fra slutningen af maj og frem, mens fedtprocenten i de små fisk er optimal. Sardinerne ovnbages 4-6 minutter, og først herefter lægges de forsigtigt til rette i dåserne, inden olien tilføjes. Portugisiske La Gondola handler om manuelt arbejde i en proces, som på smukkeste vis efterstræber den største velsmag og det bedste visuelle udtryk. Nyd med godt brød og grillet citron, som portugiserne ville gøre det.

 

BRISLING NO 2 - RØGEDE I RAPSKIMOLIE – 100 GFangst 

Velsmagende røgede brislinger fra FANGST i koldpresset rapskimolie. Brisling er en lille fisk, som oprindeligt blev fanget i store mængder langs de skandinaviske og baltiske kyster. Herefter bliver den nænsomst forarbejdet ved håndkraft, konserveret og solgt som Nordens svar på sardiner. 

Med FANGST brislinger får den fine fisk nyt liv og en velfortjent plads på bordet. Nyd brislingerne alene som en forret eller lad dem indgå i salater med syltet selleri og en ægge-vinaigrette.  

 

TUNFILET I OLIVENOLIE GLAS – 185 GMaruzzella 

De smukkeste stykker filet af den gulfinnede tun, håndpakket og lagt i god olivenolie. Den gulfinnede tun karakteriseres ved sit lyserøde kød og sit meget lave fedtindhold og høje proteinindhold. Brug tunen i en klassisk salade nicoise, på ristet brød eller vend dem i friskkogt pasta med kapers, citron og olivenolie. 

 

SARDINER I TOMAT OG OLIVENOLIE – 120 GLa Gondola 

Store ensartede sardiner marineret i en delikat tomatsauce og frugtig olivenolie fra portugisiske La Gondola. Servér som appetizer på ristet surdejsbrød for et simpelt måltid eller lad familiens yngste stifte bekendtskab med herlighederne på ristet rugbrød, når de skal lære at dåsefisk kan være så meget mere, end hvad de er vant til! 

 

LAKSERILLETTE – 100 G - ØKOGroix & Nature 

Cremet og fedmefuld rillette på økologisk røget laks. Den umiddelbare velsmag fra de gode råvarer er i højsædet så vi anbefaler blot at servere rilletten på smørstegte blinis eller med en frisk og sprød salat, vendt i syrlig vinaigrette.  

 

MAKRELFILET I OLIVENOLIE GLAS 260 GMaruzzella 

Store makrelfileter af friskfanget makrel fra Atlanterhavet, som ovnbages straks efter fangsten og derpå fileteres. Fileterne håndpakkes i glas og overhældes med olivenolie. Et spændende alternativ til tun i olie, som alene gør sig strålende på ristet brød med solmodne tomater på siden.  

 

HUMMERBISQUE M. KARI GOSSE KRYDDERI – 480GGroix & Nature 

Smagstæt bisque på blå hummer, som anses for at være blandt de fineste af havets dyr. Den intense smag løftes af det bretonske krydderi Kari Gosse, som oprindeligt stammer fra det 14. århundredes Orient og er en blanding af blandt andet ingefær, nellike, kanel og gurkemeje. Servér bisquen skoldhed alene eller med croutoner og lidt creme fraiche til. Bisquen kan også bruges som base i fiske- og skaldyrsaucer. 

 

 

Normalpris for den samlede smagekasse 453,-

Klub Løgismose-pris (husk at logge ind for at opnå rabatten): 349,-