Historien vil vide at vinstokkene på Clos du Roi på den centrale del af Corton-skråningen fik sin egen identitet tilbage i 15 hundredetallet da den franske konge ønskede netop vinene fra dette sted i sin private kælder.
Domaine Pousse d'Or ejer i dag 1,5 ha. af kongemarken, som de købte fra den engelske lady Madamme Crosby, som frem til salget i en årrække havde lejet vinmarken ud til Louis Latour. Den ene halvdel er gentilplantet i 1979, den anden i 1987, og vinstokkene er således i gennemsnit omkring 35 år gamle.
Vinstokkenes passes efter biodynamiske principper, og i kælderen inddrages månefaserne i planlægningen af arbejdet. Altså ingen sprøjtning med pesticider, ingen ukrudtsmidler og kun organisk gødning i vinmarken, der pløjes regelmæssigt med hesteforspand for at lufte og berige jorden uden tryk fra tunge traktordæk.
Druerne plukkes kun på de i følge månekalenderen "gunstige dage" og er naturligvis håndplukkede. Fremme ved vingården sker derefter at druerne er blevet befriet for stilkene en systematisk sortering på et rystebord. Herefter køles druerne ned for udblødning i op til en uge inden gæringen sættes i gang uden tilsætning af fremmede gærstammer. I de tre uger gæringen varer arbejdes der med "punchdowns" morgen og aften hvorefter vinen modner 16 måneder på fade (30% nye) uden omstikninger undervejs. Herefter er vinen tappet på flaske i marts måned det andet år efter høsten uden forudgående klaring og filtrering.
Benoît Landanger funderede over det at være biodynamiker i solrige og generøse årgange; da Allen Meadow var forbi i april 2020 for at smage vinene fra 2018-årgangen, og han sagde blandt andet: Man skulle tro, det var enkelt i en varm og tør årgang som 2018, men faktisk var det af forskellige grunde overraskende kompliceret. Det sværeste var beslutningen om det optimale øjeblik for at starte høsten. På trods af en hurtig og jævn blomstring var modningen ujævn på mange af vores parceller, så den rækkefølge vi høstede de forskellige parceller var ikke den samme, som normalt. Vi valgte til sidst at begynde allerede den 27. august, og vi plukkede meget sund og moden frugt med et godt potentielt alkohol indhold i gavmilde mængder. Faktisk de samme som dem, vi oplevede i 2017. Jeg valgte også at vinificere meget blødt af frygt for at udtrække for meget tannin og dermed ende med vine ude af balance. Jeg tror, vi fik truffet flest rigtige beslutninger, men jeg indrømmer at der var en masse små detaljer, som stressede mig under vejs."