Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Grej & Gaver
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingenKontaktJob hos Løgismose
- Opskrifter
- Butikker
- 1 stk. 25,50
Cool Ginger Beer - ØKO 27cl
- 1 stk. 25,50
30,-
1 stk.
25,50
Spar 4,50
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Klassisk ginger beer som vil matche en ikke alt for intens stir fry med kylling eller rejer, pulled pork, kylling i en barbecue version eller centralamerikanske retter. Server afkølet med is og lidt limeskal.
Ingredienser
kildevand
rørsukker
saft af sicilianske citroner
3 %
ingefærrod
2 %
gær
citronolie
kulsyre
Producent
Det lille engelske familiefirma Luscombe producerer økologisk juice, saft, limonade, cider, tonic og Ginger Beer, og i årenes løb har de vundet utallige priser for indsatsen. Bare i England har de for eksempel modtaget den såkaldte Great Taste Award hele 58 gange i perioden 2003-2016.
Det var ægteparret Gabriel & Susie David, der løb firmaet i gang tilbage i 1997, og i dag er det stadig Gabriel David som tegner firmaet. Han er blevet kendt for at være uhyggelig kræsen, næsten neurotisk, når det kommer til kvaliteten af råvarerne. I sæsonen bruger han stadig en stor del af sin tid sammen med producenterne for at finde ud af hvornår frugten er optimal, og efterfølgende sigter han efter at producere i det perfekte øjeblik selvom det kræver mange omstillinger og udløser både aften og natarbejde.
De fleste af æblerne og hyldeblomsterne er af egen avl, men derudover samarbejdes der med et voksende netværk af avlere, som alle har fået den gave at de kan producere deres forskellige frugter under optimale klimatiske forhold. Det har betydet ingefær fra Peru, Lime fra Sri Lanka, Citroner fra Sicilien, Appelsiner fra Mexico og pærer fra Provence i jagten på den største velsmag.
Produktionen foregår stadig på gården Domesday i Devon, og det er nu som før de gamle familieopskrifter, som er i brug. Alt produceres i hånden og koncentrat, kunstige sødemidler, konserveringsmidler og farve er naturligvis forbudt. De forskellige drikkevarer produceres alle i relativt små mængder af gangen, og det betyder dels pirrende små smagsvariationer mellem de forskellige Lot-numre, dels udsolgte varer, når efterspørgslen overstiger, hvad det var muligt at producere i sæsonen.