Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
{{loginError}}
Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad
Fri fragt til pakkeshop ved køb af vin eller spiritus
Klub Løgismose-magasinet tilsendt – elektronisk og som tryksag
Særlige medlemspriser på vin, spiritus, delikatesser og grej i magasinet
Invitation, rabatter og meget mere
Betaling som gæst
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Handle uden at logge ind
Du kan oprette dig som bruger i næste trin og få en konto
Sfusati citrontræerne har i mere end 300 år vokset langs Amalfi-kysten i det sydlige Italien. Citronsorten er mere aflang og næsten dobbelt så stor som andre sorter. Skallen er tyk og velduftende, pulpen indeholder færre sten og frugtkødet er sødere end i en typisk citron. Opskriften bag denne læskedrik stammer helt tilbage fra 1950'erne. Intens smag af citron med en velafbalanceret syre og en meget lang eftersmag. Drik den afkølet som tørstslukker i et glas med et par kviste mynte eller en lakridsrod eller frys den ind og server den som en forfriskende sorbet ledsaget af lidt mynte eller salvie.
Læs mere
Varenr.:
128215
Ingredienser
Vand
Rørsukker
Citronsaft
Kulsyre
Ekstrakt af Costa d'Amalfi IGP citroner
1,2%
Acerolasaft
Naturlig aroma
Næringsværdier pr. 100g
Energi / Kcal
204 kJ / 48 kcal
Fedt:
<0,5 g
Mættede fedtsyrer:
<0,1 g
Kulhydrater:
12 g
Sukker:
12 g
Protein:
0 g
Salt:
<0,01 g
Opbevaring
Før åbning: Opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning: holdbar 3-5 dage efter åbning ved opbevaring på køl ved 5°C.
Diverse
Bedst før: Datoen på emballagen
Læs mere
Producent
Hovedpersonen i historien om Lurisa er en minearbejder fra det 20. århundrede, som ved en tilfældighed opdagede Santa Barbara kilden, da han forsøgte at løsne de dele af klipperne, som dengang blev anvendt til at bygge regionens typiske stenhuse. Det viste sig, at vandet ikke bare smagte fantastisk, men også udviste nærmest ”magiske” egenskaber, idet minearbejdernes sår og rifter, som de havde vasket i kildens vand, på mirakuløs vis helede ekstremt hurtigt.
Rygtet om vandets mirakuløse kvaliteter spredte sig hurtigt og tiltrak læger og videnskabsmænd, som kunne bekræfte vandets gavnlige og helbredende egenskaber.
I 1940 etablerede lægen Pietro Cignolini og de to forretningsmænd David Garbarino og Piero Sciaccaluga Lurisia Spa, hvorved alle kunne få glæde af vandets plejende og velgørende effekter. I kølvandet herpå blev Lurisia ligeledes et toneangivende hydrotermisk forskningscenter, og nogle år senere gav det italienske sundhedsministerium tilladelse til at aftappe og sælge kildevandet på flaske, og hermed kunne hele verden få adgang til Santa Barbara kildens velgørende vand.