Indtast din e-mail og vi sender dig en engangskode, som du kan bruge til at logge ind med. Når du er logget ind kan du ændre din adgangskode. Bemærk: Engangskoden er kun gældende i 15 min.
Desværre, vi kunne ikke finde din e-mail.
Indtast engangskode
Vi har nu sendt dig en e-mail med en engangskode.
Desværre, den indtastede engangskode er enten forkert eller udløbet.
"Det her er blandt de 3 bedste chips jeg nogensinde har smagt!" - udbrød Thomas Herman, da han smagte disse chips første gang. For at fremhæve den yderst subtile smag af ost og løg, har Brown Bag tilføjet lidt lagret cheddar ost. Alle Brown Bags chips er kogt forsigtigt i en mild solsikkeolie. Vi stødte på Brown Bag chips på London Speciality & Fine Food Fair i september 2012. Og der var ingen tvivl om, at disse chips hævede sig over de i øvrigt glimrende engelske chips, vi i forvejen solgte hos Løgismose. Og da vores mission jo som bekendt er hele tiden at finde produkter af en endnu bedre kvalitet, sendte vi fluks vores første ordre til Brown Bag i løbet af oktober!
Bag Brown Bag chips står Phil og Vivien Lambe i Berkshire. Phil og Viv har valgt kun at arbejde med de kartoffelsorter, der giver det sprødeste udtryk, og deres chips-skiver er således også af den "grove" slags. Men hvor giver det meget smag! Chipsene koges meget forsigtigt i en mild solsikkeolie, inden de krydres med de ligeså nøje udvalgte ingredienser. Brown Bag Chips har krævet mange søvnløse nætter for at nå til det punkt, hvor parret endelig var tilfredse. Det hele startede i Phil & Viviens køkken, hvor Phil hver aften eksperimenterede med forskellige kartoffelsorter, olier og krydderier, indtil han endelig nåede frem til den perfekte opskrift. Brown Bag er nu flyttet til lidt større omgivelser, men målet er stadig det samme: at lave de perfekte håndlavede kartoffelchips, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med hverken smag eller sprødhed.