Bag Brown Bag chips står Phil og Vivien Lambe i Berkshire. Phil og Viv har valgt kun at arbejde med de kartoffelsorter, der giver det sprødeste udtryk, og deres chips-skiver er således også af den "grove" slags. Men hvor giver det meget smag! Chipsene koges meget forsigtigt i en mild solsikkeolie, inden de krydres med de ligeså nøje udvalgte ingredienser.
Brown Bag Chips har krævet mange søvnløse nætter for at nå til det punkt, hvor parret endelig var tilfredse. Det hele startede i Phil & Viviens køkken, hvor Phil hver aften eksperimenterede med forskellige kartoffelsorter, olier og krydderier, indtil han endelig nåede frem til den perfekte opskrift.
Brown Bag er nu flyttet til lidt større omgivelser, men målet er stadig det samme: at lave de perfekte håndlavede kartoffelchips, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med hverken smag eller sprødhed.
Sidste nye familiemedlem i Brown Bag familien. Disse sprøde rodfrugtchips har lavere fedtindhold end mange andre rodfrugtchips. Bemærk også de store intakte skiver rødbeder, gulerødder og pastinakker som holder formen. En lidt sundere snack!