Château Mont-Redon producerer måske ikke de mest flamboyante vin i Châteauneuf-du-Pape fordi Abeille-familien helt bevidst forsøger at holde alkoholniveauet så tæt på de fjorten procent, som det er menneskeligt muligt i det sydlige Rhône, og det resulterer i nogle vine, som ikke altid kommer lige så hurtigt ud af startblokkende som de vine, der vinificeres op til både 15 og 16% i alkohol og efterfølgende bliver klædt ud i små nye fade.
Ikke sådan at forstå at Vinene fra Château Mont-Redon ikke smager godt når de bliver frigivet. Det gør de, og de besidder tidligt en subtil elegance, men i tilgift kan de - hvis de gemmes i en god kælder - udvikle en enestående dybde og kompleksitet på tidspunkter hvor glansen for længst er begyndt at gå af vinene fra de fleste af konkurrenterne. Og da Château Mont-Redon råder over den største samling af ældre og gamle vine i Châteauneuf-du-Pape kan de føre bevis for sagen.
Besøger man Château Mont-Redon er det stadig muligt at smage/købe alle efterkrigstidens store årgange og i tilgift udsender Abeille-familien hver år et Back Vintage Offer hvorfra udvalgte restauranter og forretningsforbindelser kan reservere især magnum og jeroboam flasker med ædel moden Châteauneuf-du-Pape fra årgang 2016 og helt tilbage til 1970.
Denne 1994'er har således været opbevaret under optimale forhold i kælderen hos Château Mont-Redon, og er først eksporteret til Løgismoses lager i februar 2021.
"Chateau Mont Redon is famous for producing many of the best wines from the 1950’s and 1960’s in Chateauneuf du Pape. Some of those wines, if well stored, can provide a lot of pleasure even today!"
Jeff Leve i The Wine Cellar Insider - September 2017
"This estate has produced some of the greatest Châteauneuf du Papes I have ever tasted, including their 1949 (one of the top-25 wines of my lifetime), 1955 and 1961"
Robert Parker Jr. - Oktober 2011