En la Chapelle er opkaldt efter det lille kapel, som munkene fra Bèze abbediet engang opførte på stedet. Kapellet blev ødelagt i 1830, og i dag er der udelukkende vinstokke så langt øjet rækker på den 5,4 ha. store og nærmest flade vinmark, der ligger nedenfor det stadig delvis muromkransede Clos de Bèze. Her ejer familien Drouhin en lille parcel på bare 0,52 ha., der er tilplantet i 1953 og 1986, og som regel leverer frugt nok til at fylde 8 fade.
Vi modtog tidligt de første glade bulletiner om 2019-årgange fra Caroline Drouhin nede på Domaine Drouhin-Laroze. Hun berettede om en vidunderlig høst under høj september og om nærmest fejlfri druer med et historisk højt sukkerindhold, som helt uden drama var blevet forvandlet nogle meget lovende vine. Og nu havde hun så været i kælderen sammen med Philippe og Nicolas for at smage alle vinene, således at vi kunne få den første rapport om, hvad vi havde i vente fra Domaine Drouhin-Laroze.
Om denne CHAPELLE-CHAMBERTIN GRAND CRU 2019 noterede Caroline i maj 2020:
80% NEW OAK BARRELS / 30% WHOLE HARVEST / MALOLACTIC FINISHED AT THE END OF FEBRUARY 2020
"On the nose, this cuvée exudes aromas of black fruits, orange peels, and pine sap, all subject to a slight reduction. The major characteristic enjoyed on the palate is its freshness; its attack is lively, but then develops more tension. The elegance of its tannins brings a nice salinity for the finish."
Siden er familien blevet stadig mere begejstrede for deres 2019 kollektion, og Nicolas Mestre var da også i fint humør, da Allen Meadows var forbi for at smage vinene i januar 2021. Her opsummerede han årgangen således: "Mængderne var mere beskedne end 2018, men kvaliteten måske er endnu bedre. Vi plukkede druerne fra den 16. til den 22. september, og frugten var stort set fejlfri så vi pillede ikke meget fra ved sorteringen Jeg brugte som udgangspunkt omkring 25 til 30% hele drueklaser i de fleste vinene under vinifikationerne, men det svingede noget. En enkelt vin er gæret helt uden hele klaser, nogle få fik 50% og Très Girard er vinificeret med 100% hele klaser. Ellers er der ikke meget at rapportere, da vi ikke havde problemer og da vinene ser ud til at blive bedre for hver måned, er jeg sikker på de vil udvikle sig smukt.”