En la Chapelle er opkaldt efter det lille kapel, som munkene fra Bèze abbediet engang opførte på stedet. Kapellet blev ødelagt i 1830, og i dag er der udelukkende vinstokke så langt øjet rækker på den 5,4 ha. store og flade vinmark, der ligger nedenfor det stadig delvis muromkransede Clos de Bèze. Her ejer familien Drouhin en lille parcel på bare 0,52 ha., der er tilplantet i 1953 og 1986, og som regel leverer frugt nok til at fylde 8 fade.
I 2017 måtte man igen klippe kraftigt i drueklaserne, efterhånden som høsten kom i hus i perioden mellem den 6. og 15. september. Ikke på grund af råd eller sygdom, men fordi modningen på de enkelte vinstokke var meget ujævn som følge af, at frosten den 29. april - trods en fantastisk fælles indsats fra vinbøndernes side - sved mange knopper.
Man endte til sidst med et udbytte på bare 28 hl/ha, men havde alligevel igen smukke og hele klaser nok til, at man kunne fortsætte arbejde med hele klaser under vinificeringen i kælderen, hvor Philippe Drouhin’s datter Charlotte har været tilbage fra barsel i et par år og nu sammen med sin lillebror Nicolas uden det store drama får lov til at sætte væsentlige fingeraftryk på druernes forvandling til vin.
Således er next generation stærkt optaget af den forandrede kompleksitet anvendelsen af de hele drueklaser tilfører til vinene. I 2017 er der således brugt 25% hele drueklaser, og samtidig er tiden i fadene fra Allier og Nivemais - der ikke længere er 100% nye - reduceret til 16 måneder, således at Philippe, Charlotte og Nicolas har kunnet sammenstikke og tappe vinen uden klaring, filtrering eller stress først på sommeren i 2018.
Mange kritikere har samtidigt med at de roste og respekterede vinen udtrykt, at der her var et potentiale som endnu ikke helt var udfoldet. Meget tyder på at dette nu er ved at ske. I hvert fald rykker brugen af hele drueklaser og det lidt mere beherskede fad aftryk ved balancen i vinen til fordel for både frugten og friskheden.
Vinen vil fungere perfekt sammen med fuglevildt med en såkaldt sauce vigneronne eller sammen med en ribeye med glaserede og brændte løg på en puré af bagte jordskokker.

Stemningsfyldt billede fra vinbøndernes fælles kamp mod frosten i de tidlige morgentimer den 29. april 2017