En la Chapelle er opkaldt efter det lille kapel, som munkene fra Bèze abbediet engang opførte på stedet. Kapellet blev ødelagt i 1830, og i dag er der udelukkende vinstokke så langt øjet rækker på den 5,4 ha. store og flade vinmark, der ligger nedenfor det stadig delvis muromkransede Clos de Bèze. Her ejer familien Drouhin en lille parcel på bare 0,52 ha., der er tilplantet i 1953 og 1986, og som regel leverer frugt nok til at fylde 8 fade.
Høsten er naturligvis manuel og i 2016 var det nødvendigt med en omhyggelig sortering af frugten både i vinmarken og hjemme i vingården for at slippe af med rådne og inficerede druer og de sørgelige rester fra frosten den 27. april. Således endte man til sidst med et udbytte på bare 25 hl/ha, man havde smukke og hele klaser nok til, at man igen kunne arbejde med hele klaser under vinificeringen i kælderen, hvor Philippe Drouhin’s datter Charlotte har været tilbage fra barsel i et par år og nu sammen med sin lillebror Nicolas uden det store drama får lov til at sætte væsentlige fingeraftryk på druernes forvandling til vin.
Således er next generation stærkt optaget af den forandrede kompleksitet anvendelsen af de hele drueklaser tilfører til vinene. I 2016 er der således for første gang brugt 30% hele drueklaser, og samtidig er tiden i fadene fra Allier og Nivemais - der ikke længere er 100% nye - reduceret med et par måneder, således at Philippe, Charlotte og Nicolas har kunnet sammenstikke og tappe vinen uden klaring, filtrering eller stress først på sommeren i 2018.
Mange kritikere har samtidigt med at de roste og respekterede vinen udtrykt, at der her var et potentiale som endnu ikke helt var udfoldet. Meget tyder på at dette nu er ved at ske. I hvert fald rykker brugen af hele drueklaser og det lidt mere beherskede fad aftryk ved balancen i vinen til fordel for både frugten og friskheden.
En dejlig vin som kan nydes mens den er ung såfremt den dekanteres eller hvis man giver den lidt kærlighed i familiens største glas. Spændende vital og rigt facetteret duft med masser af associationer til især mørke kirsebær, men der er også blommer og forskellige aromatiske urter, som gerne vil lege med. Nærmest fyldig og allerede dejlig saftig inden syren og tanninerne etablerer en ungdommelig fast finish, der lover godt for fremtiden.
Vinen vil fungere perfekt sammen med fuglevildt med en såkaldt sauce vigneronne eller sammen med en ribeye med glaserede og brændte løg på en puré af bagte jordskokker.