En la Chapelle er opkaldt efter det lille kapel, som munkene fra Bèze abbediet engang opførte på stedet. Kapellet blev ødelagt i 1830, og i dag er der udelukkende vinstokke så langt øjet rækker på den 5,4 ha. store og flade vinmark, der ligger nedenfor det stadig delvis muromkransede Clos de Bèze. Her ejer familien Drouhin et lille parcel på bare 0,52 ha., der er tilplantet i 1953 og 1986, og som regel leverer frugt nok til at fylde 8 fade.
I 2014 blev det imidlertid kun til 6 fade idet der er tale om den 4. årgang på stribe, der krævede en kolossal indsats i vinmarken på grund af elendigt vejr og da en mild september endelig begyndte at hele sårene arriverede den nye plage - den invasive flue Drosophila Suzukii - og lagde sine æg under drueskindet.
Efter den manuelle høst fulgte derfor en omhyggelig sortering for at slippe af med rådne og inficerede druer. Op mod 30% blev kasseret forud for gæringen hvor Philippe Drouhin ’s datter Charlotte nu er tilbage fra barsel og uden det store drama får lov til at sætte sit fingeraftryk på druernes forvandling til vin. Således indgår der for første gang omkring 30% hele drueklaser i denne Chapelle-Chambertin ligesom andelen af nye fade fra Allier og Nivemais nu er reduceret til 60%. Vinen er modnet i 18 måneder inden den er sammenstukket i rustfrit stål og tappet på flaske i foråret 2016 uden forudgående klaring eller filtrering.
Resultatet er en generøs vin som allerede nu er ved at liste sig fri af fadlagringen og nu levner mere plads til den fine frugt, der domineres af friske sorte kirsebær, modne blommer og søde jordbær. Vinen udvikler sig markant hvis den får lidt tålmodighed i glasset og til sidst omfavner aromaerne den salte mineralitet hvorefter vinen fremstår vital og forførende.
God rød Bourgogne er altid et fremragende match til vildt, men en stegt terrine af svineskank med bagte græskar, citrusjus og persillecreme kunne også fungere smukt.