Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
{{loginError}}
Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad
Fri fragt til pakkeshop ved køb af vin eller spiritus
Klub Løgismose-magasinet tilsendt – elektronisk og som tryksag
Særlige medlemspriser på vin, spiritus, delikatesser og grej i magasinet
Invitation, rabatter og meget mere
Betaling som gæst
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Handle uden at logge ind
Du kan oprette dig som bruger i næste trin og få en konto
Impérial Preference Brut er det dejlige åbningsnummeret fra Champagnehuset J. Lassalle, der som udgangspunkt fremstilles af lige dele Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. Druerne presses lige så snart de ankommer til kælderen, og kun den mest delikate og frit løbende most anvendes. Resten videresælges til et af des store huse eller køres direkte til destillering.
Mosten får lov til at sætte sig i op til et døgn inden den alkoholiske gæring går i gang i rustfrit stål. Efter gæringen hviler vinen ”sur lie” frem til april hvor den endelige vin sammenstikkes. Her tilsættes helt op til 30% "vin de reserve" for at sikre en ensartet høj kvalitet år efter år. Herefter tappes vinen på flaske og tilsættes den afmålte mængde gær og likør de tirage, og efter 36 måneder på bærmen bliver flaskerne disgorged, efterfyldt og tilproppet.
Resultatet er en velafbalanceret og meget harmonisk Champagne med små vedvarende bobler. Næsen er frisk og flatterende med intense smøragtige cremede aromaer i fint stafetløb med mere syrlige indslag fra æbler og moden citrus. Endelig er vinen i munden blød, elegant og tydeligt præget af det relativt høje indhold af Pinot Meunier.
En allround Champagne af guds nåde, der befinder sig på et imponerende niveau for non vintage.
e
Læs mere
Årgang
NV
Land
Frankrig
Region
Champagne
Distrikt
Montagne de Reims
Producent
Champagne J. Lassalle
Vinmager
Angéline Templier
Druer
Pinot Noir (40 %)
Chardonnay (35 %)
Pinot Meunier (25 %)
Nettoindhold
1,5
l
Lukkeanordning
Champagneprop
Produktionsform
Konventionel
Alkoholprocent
12,0 %
Indeholder sulfitter
Ja
Lagring
36 måneder på flaske
Forventet holdbarhed
3-4 år efter degorgement.
Varenr.:
130632
Producent
Jules Lassalle skabte dette Champagnehus tilbage i 1942, og i årene der fulgte opbyggede han et renommé, der langsomt flyttede sig fra det pålidelige og frem mod det fremragende efterhånden som tiden gik.
Da Jules Lassalle døde i 1982 var det hans kone og datter, som måtte tage over, og mange ventede, at Champagne J. Lassalle ville falde fra tinderne, men det skete ikke. Tværtimod viste det sig, at mor og datter udgjorde et endog særdeles stærkt team, og det lykkedes dem ikke blot at fastholde, men også udvikle kvaliteten i de forskellige cuvéer, således at det i dag er almindeligt anerkendt, at Champagne J. Lassalle byder sig til med en pallette af klassiske stilsikre Champagner.
Huset råder over en række fremragende parceller på Montagne de Reims med gamle vinstokke, der i sin tid blev tilplantet med udvalgte kloner af Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. De giver familien et enestående materiale at arbejde med. Alt i kælderen foregår manuelt med muligheden for nidkært at overvåge hvor eneste proces lige fra druerne bliver presset til vine forlader kælderen i Chigny-les-Roses.
Læs mere
Oprindelse
Region
Champagne regionen ligger øst for Paris og dækker ca 30.000 hektar fordelt på 5 underregioner. Med en lav gennemsnitstemperatur på året, er druemodning vanskelig, og vækstsæsonen er kort med faretruende risiko for frost i blomstringsperioden og regn i høstperioden. Jordbunden er kalkholdig, særlig hvor markerne er placeret på skråninger. Både Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay bruges til Champagne ofte i en blanding. Druerne gæres indledningsvis til en tør hvidvin, der inden salg gøres mousserende ved hjælp af Methode Champenoise. Champagne kan både være blandet af flere årgange (Non Vintage) eller være fra en enkelt årgang (Vintage) og vin fra Champagne har en unik status indenfor mousserende vin.
Distrikt
Montagne de Reims udgør en af de vigtigste underområder i Champagne regionen. Hovedparten af markerne ligger mellem byerne Reims og Epernay og dækker ca 9000 ha. De bløde bakker når en højde på knap 300 meter og i bakkesiderne findes den eftertragtede Belemnit kalk, hvis grundlag blev dannet for 70 mio år siden, da Champagne lå på bunden af fortidshavet, Pariser bassinet. Hoveddruen er Pinot Noir, som står for ca 60% af beplantningerne, mens resten udgøres af Chardonnay og Pinot Meunier. Der findes en høj koncentration af Grand Cru kommuner i Montagen de Reims her i blandt Ambonnay, Bouzy og Verzenay.