Laurent-Perriers rosé brut betragtes af mange som en referencevin indenfor kategorien. Mens de fleste rosé champagner i dag laves ved at blande rød og hvidvin, fastholder Laurent-Perrier sin brug af saignée metoden, hvor druerne gennemgår en ganske kort udblødning inden presningen, så den lyserøde farve opnås. Rosé brut har været produceret hos Laurent-Perrier siden 1968.
Udelukkende Pinot Noir indgår og druerne kommer fra 10 parceller i nogle af områdets bedste kommuner som Ambonnay, Bouzy og Tours-sur-Marne. Efter andengæringen i flasken lagrer vinen 60 måneder sur lie før degorgement.
Fyldige frugttoner af jordbær, hindbær og kirsebær. Relativt kraftfuld udgave af en non vintage rosé med krydderi og toastede toner fra lagringen sur lie. Cremet og rig smag trods det essentielle tørre brut udtryk.
Server evd 8-9 grader af fluteglas til charcuteri, grillet jomfruhummer eller sprængt vagtel med rabarberkompot