Denne vin er skabt på frugten fra de i alt 1,4 ha., som Domaine Pousse d'Or ejer på begge sider af Routes des Grands Crus, som fører op mod landsbyen. Vinmarkerne er tilplantet mellem 1976 og 1993 og her ved 2015 høsten nærmer vinstokkenes gennemsnitsalder sig de 35 år.
Der arbejdes ikke bare efter biodynamiske principper. Også månefaserne inddrages i planlægningen af arbejdet både i marken og i kælderen. Altså ingen sprøjtning med pesticider, ingen ukrudtsmidler og kun organisk gødning i vinmarken. Regelmæssigt pløjning med heste forspand når kalenderen tillader det for at lufte og berige jorden, og endelig er månekalenderen også fremme når høst tidspunktet skal fastlægges.
Druerne håndplukkes og fremme ved vingården sker der en sortering inden alle druer befries for stilkene og køles ned for udblødning i op til en uge inden gæringen sættes i gang uden tilsætning af fremmede gærstammer. I de tre uger gæringen varer arbejdes der med "punch Downs" morgen og aften hvorefter vinen modner i 15 måneder på (30 % nye) fade uden omstikninger undervejs. Herefter blandes vinen fra de forskellige fade i rustfrit stål og tappes på flaske, naturligvis uden forudgående klaring eller filtrering.
Efter 4 år med alt for meget vand og alle mulige andre problemer, som det er sværere at stå op imod, når man frasiger sig de konventionelle forebyggende og helbredende behandlinger blev 2015 et år hvor naturen var mildere stemt, og dette er angiveligt en af årgangens bedste kommune vine i Chambolle-Musigny.
En smuk rubinrød vin med dejlige generøse aromaer af hindbær, sorte kirsebær og violer, der med lidt luft får selskab af gule blommer, vanilje og sød finsk lakrids. Nærmest fyldig, men bestemt stadig til den elegante side med herlige silkeagtige tanniner og en fin nærmest salt finish.
Helt bestemt herlig sammen med en klassisk Coq au vin à la bourguignonne eller - hvis det skal være både simpelt og ekstravagant - prøv den til en omelet med friske trøfler.