Christophe Perrot-Minot har 0,6 ha. på den fremragende Combe d'Orveau, der ligger oppe bag Clos de Vougeot og klos op ad Les Musigny. Christophe har i adskillige år produceret en almindelig 1. Cru og så i de bedre år denne Cuvée Ultra, der kommer fra de ældste omkring 70 år gamle vinstokke, der står helt nede ved markvejen. Der adskiller Combe d'Orveau og Musigny. Men denne praksis var åbenbart for forvirrende for forbrugerne og er derfor blevet droppet. Dette har således siden 2013-årgangen været Perrot-Minot’s eneste vin fra denne 1. Cru hvis prestige nu markeres ved, at markens navn Combe d'Orveau fuldstændig har overtaget etiketten i front mens informationerne om, at dette er den hidtidige Cuvée Ultra, og at vi rent faktisk befinder os i Chambolle-Musigny er rykket om bag på flasken. Trods de 0,6 ha. bliver det bare til 2 fade om året i det druerne fra de knap så gamle vinstokke nu ender i den generiske Chambolle-Musigny Vieilles Vignes.
Christophe Perrot-Minot og hans team har et eminent greb om damage kontrol og forebyggende arbejde ude blandt vinstokkene og det er i den grad kommet dem til gode i det vi godt nu tør kalde de 4 vanskelige år i Bourgogne. Uanset hvad moder jord har fundet på at byde ind med i 2011, 2012, 2013 og 2014 er udfordringerne blevet tacklet, og set her lidt på bagkant ved vi, at Domaine Perrot-Minot har leveret en kollektion, som i alle 4 år har været blandt de ypperste på hele Côte de Nuits.
Christophe Perrot-Minot kalder 2014 for "a vintage that seemed worse when you were living through it than it turned out to be”, og da høsten blev indledt den 10. september var det ikke nogens tørre opgave at eliminere umodne og beskadige druer ved den sædvanlige omhyggelige triage ved det 10 meter lange sorteringsbord. Druerne blev herefter knust ganske let, hvorefter der blev udført en såkaldt kold maceration ved 12-14 grader i en uges tid inden temperaturen blev hævet og den egentlige gæring satte ind og forvandlede mosten til vin. Herefter har vinen fået lov til at sætte sig inden den hældt på bare 2 fade fra Allier (1 nyt og 1 brugt), der som alle altid er købt hos Remond i Ladoix-Serrigny, hvor vinen er modnet i 16 måneder.
Kort før aftapningen sker der en omrøring i fadene, således at vinen så at sige fedtes ind i sit eget bundfald inden den tappes med kvalitetspropper uden klaring eller filtrering. Endelig forsynes hver enkelt flaske med en "logstrip" i forbindelse med etiketteringen hvilket gør det muligt at indhente oplysninger om hver enkelt flaskes videre færd på internettet. (http://www.prooftag.com/)